Τελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Α’ Εθνικής γυναικών και τελευταία παρουσία για τα Γιάννενα  WFC στο κορυφαίο γυναικείο πρωτάθλημα, αφού η ομάδα υποβιβάστηκε και τυπικά σήμερα. Οι Γιαννιώτισσες ηττήθηκαν από τον ανώτερο Άρη με 3-0 και έκλεισαν έτσι έναν τριετή κύκλο στην πρώτη κατηγορία.

Ο Ανέστης Ζώης έδωσε σήμερα χρόνο συμμετοχής σε νεαρότερες παίκτριες που θα πάρουν τη σκυτάλη του χρόνου και ο Άρης ήταν καλύτερος σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού

Στο 14΄ η Προξένου σούταρε μέσα από την περιοχή, η Χατζηλαζάρου έδιωξε και στην επαναφορά η Σαββίδου με πλασέ έκανε το 0-1!

Οι φιλοξενούμενες στο 56΄ κέρδισαν πέναλτι όταν η Παπαδημητρίου ανέτρεψε την Κοκοβιάδου. Η Μουστάκη το εκτέλεσε εύστοχα για το 0-2.

Τέλος στο 93’ η Μαλισιώρα έκανε την σέντρα και η Μοσχίδου με πλασέ «έγραψε» το 0-3!

Να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του ματς τα Γιάννενα τίμησαν τη Σοφία Πελεκούδα του Άρη, πρώην παίκτρια των Ιωαννίνων, για την προσφορά της στο ποδόσφαιρο, ενώ κρατήθηκε και ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του νεαρού Άλκη.

Γιάννενα WFC: Χατζηλαζάρου, Μπανταβέλη, Τσαγκογιάννη, Μπεκιάρη, Νικοπούλου, Παπαδημητρίου (64΄ Κούκια), Βαρσάνη (82΄ Αγγέλη Π.), Πολυμενίδου), Πλούμπη (46΄ Νικολάου), Δασιοπούλου (75΄ Τσέλιου), Αυγέρη (75΄ Αγγέλη Κ.)

Άρης WFC: Αναστασιάδη, Μουστακη, Κατείνα, Προξένου, Χαριτάκη, Πελεκούδα, Μαλισιώρα, Κοκοβιάδου, Σάιχ, Παπαδοπούλου (74΄Ναλμπάντη), Σαββίδου (60΄ Μοσχίδου)