image description

Σε ανακοίνωση προχώρησε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με αφορμή τις κάκιστες και μεροληπτικές διαιτησίες που υπάρχουν στα παιχνίδια της στα playoffs από τους Έλληνες διαιτητές. Η ΠΑΕ επισημαίνει ότι είχε ζητήσει προ της ενάρξεως των playoffs ξένους διαιτητές και επιμένει στο αίτημα αυτό, τονίζοντας ότι η σιωπή της μέχρι τώρα μάλλον εκλήφθηκε ως αδυναμία!

Αναλυτικά:

ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ

Επειδή η σιωπή εκλαμβάνεται ως αδυναμία, από την πρώτη στιγμή των Play Off του πρωταθλήματος Super League Interwetten είχαμε ζητήσει από τον κ. Κλάτενμπεργκ τον ορισμό ξένων διαιτητών στους αγώνες μας. Ένα αίτημα, μάλιστα, που είχαμε επαναλάβει και κατά την διάρκεια των αγώνων του μίνι αυτού πρωταθλήματος. Αλλά όπως φαίνεται φωνή βοώντος εν τη ερήμω.

Ως Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 σπάνια διαμαρτυρόμαστε με αφορμή έναν αγώνα ή μια φάση και σίγουρα όχι για να δημιουργήσουμε εντυπώσεις. Κάτι τέτοιο θα ήταν ασύμβατο με την ιστορία και την πορεία της ομάδας μας. Διαμαρτυρόμαστε όμως για όσα βιώνουμε σταθερά στα φετινά Play Off του πρωταθλήματος.

Είναι κρίμα τόσο για τον ίδιο τον θεσμό των Play Off όσο και για την ομάδα που το ποδοσφαιρικό Πανελλήνιο μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την παρουσία της σε αυτά τα παιχνίδια, να αντιμετωπιζόμαστε με διαφορετικό τρόπο από τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος.

Για τον λόγο αυτό και μετά την αποστολή επίσημου αιτήματος, ζητάμε και δημόσια, αυτή τη φορά, από τον κ. Κλάτενμπεργκ τον ορισμό ξένων διαιτητών στα υπόλοιπα παιχνίδια της ομάδας μας.