image description

Πρωτιές και μετάλλια απέσπασαν οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας το οποίο έλαβε χώρα στο Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά έπειτα από την ολοκλήρωση των αγώνων του συμβατικού Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Η «συγκομιδή» για τους μαθητές – κωπηλάτες και κωπηλάτριες του Ν.Ο.Ι. ήταν δύο χρυσά, ένα ασημένιο και δύο χάλκινα μετάλλια. Συγκεκριμένα, πρώτες θέσεις και χρυσά μετάλλια κατέκτησαν η Κατερίνα Γκόγκου στο Σκιφ και οι αδελφές Δήμητρα και Χριστίνα Παπαϊωάννου στο διπλό Σκιφ Μαθητριών. Δεύτερη θέση και ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν οι Στέφανος Δημητρίου και Αριστοτέλης Λάππας στη Δίκωπο άνευ Μαθητών, ενώ στην τρίτη θέση του βάθρου, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο, ανέβηκαν οι Κων/νος Καραγιάννης και Νίκος Γκρέμος στο διπλό Σκιφ Μαθητών και οι αδελφές Έλενα και Σοφία Παπαζαχαρή στη Δίκωπο άνευ Μαθητριών. Καλή εμφάνιση έκαναν επίσης οι Άγγελος Κολιός και Σταύρος Μέγας στη Δίκωπο άνευ Μαθητών, καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση.

Η Διοίκηση του Ν.Ο.Ι. συγχαίρει και δημόσια τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες του σωματείου για τις ιδιαίτερα σημαντικές αυτές επιτυχίες τους στους Πανελλήνιους σχολικούς αγώνες και τους εύχεται ανάλογη συνέχεια και στο μέλλον.