Ντεμπούτο έκανε σήμερα με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα ο 19χρονος μεσοεπιθετικός, Ιάσονας Κύρκος. Μπήκε αλλαγή στο 46′ και έπαιξε ως το 92′ που τον αντικατέστησε ο Παντελάκης.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ήταν μαχητικός και βοήθησε κι αυτός από την πλευρά του στο να μείνει σταθερό το αγωνιστικό πλάνο του ΠΑΣ Γιάννινα.

Στις δηλώσεις του στη  NOVA είπε για το ντεμπούτο του: “Ίσως είναι η καλύτερη ημέρα της ζωής μου την περίμενα πολύ. Έχω δουλέψει πολύ γι’ αυτήν την ημέρα. Ευχαριστώ τον προπονητή μου και όλα τα παιδιά που με βοήθησαν”.

Για το τι περνούσε από το μυαλό του και βούρκωσε: “Όλα τα προηγούμενα χρόνια, όλη η δουλειά, όλος ο πόνος για να φτάσω σε αυτό το σημείο”.

Για το πως ένιωσε που πιτσιρικάδες του ζήτησαν τη φανέλα του: “Έτσι ήμουν κι εγώ πριν 3-4 χρόνια. Είναι κάτι μαγικό. Πριν μερικά χρόνια την ζητούσα εγώ τώρα μου την ζητούν εκείνοι”

Για το που αφιερώνει τη νίκη: “Αφιερώνω τη νίκη στην οικογένειά μου, στους συμπαίκτες μου, σε όλους τους προπονητές που είχα, τον κόσμο και τον ΠΑΣ Γιάννινα”.

Σχετικά με το χειροκρότημα του κόσμου στην αλλαγή του, ο οποίος τον αποθέωσε: “Είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί”

Για το τι του είπε ο προπονητής του πριν μπει να παίξει: “Να μη φοβηθώ, να κάω αυτά που κάνω στην προπόνηση”.

Για το τι έχει ο ΠΑΣ και έχει διαγράψει αυτήν την πορεία ως τώρα: “Είμαστε όλα τα παιδιά αγαπημένα, είμαστε οικογένεια και ακολουθούμε το πλάνο του προπονητή”.