ON DEMAND
ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Πέντε μετάλλια για τους μποξέρ του Tiger Boxing Club στο πανελλήνιο Παίδων-Παμπαίδων

Με απόλυτη επιτυχία συμμετείχε το Tiger Boxing Club στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Παμπαίδων που διεξήχθη από 5 ως 8 Μαΐου στην Πάατρα στο κλειστό γυμναστήριο της Παναχαϊκής.

Οι αθλητές του Tiger Boxing Club είχαν το 5 στα 5 κατακτώντας μετάλλια σε όλες τις κατηγορίες που συμμετείχαν.

image description

Δύο χρυσά πανελλήνια μετάλλια κατέκτησαν ο Βασίλης Μπισέλας Αρλέτος “The Tool” και ο Σαρηγιαννίδης Κωσταντίνος “Blackman”.

Και 3 χάλκινα  κατέκτησαν οι Stathis Tourmousoglou “Turbo”, Βασιλης Πρεμέτης “Quite” και Λευτέρης Καζανάς “Hummer”.

Επιστρέφουμε στις αποσκευές μας 5 μετάλλια από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Ο σύλλογος ευχαριστεί όλους για την στήριξη, γονείς, συναθλητές, φίλους, χορηγούς, διοίκηση και ιδιαίτερα τον Νίκο Πλέα από τη Παναχαϊκή Γ.Ε. και στον Γιαννιώτη κο Χάρη Μαριόλη Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας, για την άψογη διοργάνωση και όπως τονίζει «συνεχίζουμε με υψηλότερους στόχους τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων. Ελπίζω να σας κάναμε περήφανους για τα παιδιά μας γιατί εμείς είμαστε».

Μοιράσου: