«Πύρρειος» αποδεικνύεται τελικά η νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΠΑΟΚ, αφού η νικηφόρος αναμέτρηση της Κυριακής έθεσε νοκ άουτ για τη συνέχεια τρεις σημαντικούς ποδοσφαιριστές, τους Πίρσμαν, Γκαρντάβσκι και Ντομίνγκεθ.

Για τον πρώτο είχαμε γράψει ότι τελείωσε την αναμέτρηση με έντονες ενοχλήσεις στον προσαγωγό και αφού εξετάστηκε από τον γιατρό της ομάδας κ. Σταύρο Ριστάνη, η διάγνωση ήταν θλάση στον προσαγωγό. Έτσι η σεζόν τελειώνει πρώρα για τον Βέλγο μπακ, τον οποίο δεν θα μπορέσουν οι φίλοι του ΠΑΣ να τον αποχαιρετήσουν αγωνιζόμενο πριν αλλάξει φανέλα.

Αλλαγή στο ημίχρονο του αγώνα με τον ΠΑΟΚ έγιναν οι Γκαρντάβσκι και Ντομίνγκεθ, κάτι που δεν ήταν επιλογή του προπονητή, αλλά λόγω ενοχλήσεων που ένιωσαν οι δύο ποδοσφαιριστές. Ο Γκαρντάβσκι έχει τράβηγμα και οριακά μπορεί να προλάβει τον αγώνα της άλλης Τρίτης με τον Άρη κι αυτό αν κριθεί αναγκαίο, ενώ ο Ντομίνγκεθ ένιωσε ενόχληση στον αχίλλειο και δεν θα παίξει με την ΑΕΚ. Ενδέχεται όμως να μπει στη σημερινή αποστολή για να είναι διαθέσιμος για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό. Υπενθυμίζουμε ότι ο ΠΑΣ θα φύγει από σήμερα για Αθήνα και θα μείνει εκεί για τα δύο παιχνίδια με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

Όσον αφορά τον Κόντε, αναμένεται να είναι στην αποστολή, αφού προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα, όμως πιο πιθανό είναι να πάρει μία μικρή συμμετοχή με τον Παναθηναϊκό, αφού με την ΑΕΚ δεν θα είναι ακόμα έτοιμος.

Τέλος, ο Ποζνάνσκι έχει μία σύσπαση στον τετρακέφαλο που ακόμα δεν την ξεπέρασε πλήρως. Θα δούμε αν θα είναι στην αποστολή για να παίξει έστω με τον Παναθηναϊκό, αλλιώς πάει για την άλλη Τρίτη και τον αγώνα με τον Άρη.

Αυτό σημαίνει ότι ο ΠΑΣ έχει θέμα στη θέση του αριστερού μπακ, αφού θα λείπουν Πίρσμαν, Ποζνάνσκι, αλλά και ο Γκαρντάβσκι που ήταν μία εναλλακτική και δεν αποκλείεται πλέον να χρησιμοποιηθεί εκεί ο νεαρός Ρίζος ή ο Οικονομόπουλος με “ανάποδο” πόδι.

Για την επίθεση, δεδομένου ότι θα λείπει ο Ντομίνγκεθ με ΑΕΚ και σίγουρα και ο Μορέιρα που έχει ρήξη μηνίσκου, ο Μίνα με τον Κύρκο είναι οι επικρατέστεροι να πλαισιώσουν τον Περέα.

*Πριν τη σημερινή αναχώρηση της ομάδας για Αθήνα ο κ. Μεταξάς θα δώσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ στις 12:30.