Στα Ιωάννινα βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο δύο ομάδες της Ακαδημίας του βετεράνου ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Γιάννινα, Άντι Λίλα, ο οποίος δραστηριοποιείται πλέον στον χώρο αυτό, έχοντας δική του Ακαδημία στα Τίρανα της Αλβανίας.

Διεξήχθησαν δύο φιλικά παιχνίδια ομάδων Κ12 και Κ14 του ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα με την Ακαδημία “Θρίαμβος” του Λίλα, η οποία ήρθε από τα Τίρανα στα πλαίσια της ενδυνάμωσης της φιλίας μεταξύ των δυο Ομάδων.

Τα παιχνίδια έγιναν παρουσία του Γενικού Προξένου της Αλβανίας στα Ιωάννινα κ. ELTION VERLENI.

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ βράβευσε τον Andy Lila για την προσφορά του στην ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα και θα ανταποδώσει με αντίστοιχα παιχνίδια στα Τίρανα το επόμενο διάστημα.

Μάλιστα τα παιδιά της Ακαδημίας του Άντι Λίλα μαζί με τον προπονητή τους παρακολούθησαν την Κυριακή το απόγευμα την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΠΑΟΚ και πανηγύρισαν μαζί με τον Άντι Λίλα τη μεγάλη νίκη του ΠΑΣ!

 

Ο Λίλα σε ανάρτησή του στο fb ανέφερε ότι τα συναισθήματα του για την πόλη των Ιωαννίνων παραμένουν έντονα και ένιωσε ιδιαίτερα συγκινημένος για τον σεβασμό που εισέπραξε αυτός και τα παιδιά από τους ανθρώπους του ΠΑΣ Γιάννινα.