image description

Πέρυσι δεν καρποφόρησε η προσπάθεια του ΠΑΣ Γιάννινα για προετοιμασία στο Κίελτσε της Πολωνίας, ωστόσο δεν εγκαταλείπεται η προσπάθεια για προετοιμασία στο εξωτερικό, αφού και φέτος προκρίθηκε η λύση της προετοιμασίας στην Πολωνία, σε άλλη πόλη όμως τη Warka κοντά στην Βαρσοβία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας fosonline.gr, μάλιστα, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα δώσει και δύο τουλάχιστον φιλικά εκεί, με την Λέγκια Βαρσοβίας, αλλά την Μπάνικ Οστράβα. Το δε διάστημα της προετοιμασίας θα είναι από 13 ως 23 Ιουλίου.

Πιο συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει:

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε μία αρκετά καλή σεζόν και έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό για την επόμενη. Οι Ηπειρώτες έχουν κλείσει και τις λεπτομέρειες για την καλοκαιρινή τους προετοιμασία.

Συγκεκριμένα το βασικό τους στάδιο θα πραγματοποιηθεί στην Πολωνία και την Πόλη Warka που απέχει περίπου 45 λεπτά από τη Βαρσοβία. Ο ΠΑΣ έχει κλείσει ένα σύγχρονο προπονητικό κέντρο εκμηδενίζοντας τις αποστάσεις.

Η ομάδα της Ηπείρου θα πάει στην Πολωνία από τις 13 έως τις 23 Ιουλίου και έχει ήδη κλείσει δύο φιλικά παιχνίδια. Συγκεκριμένα θα αντιμετωπίσει τη Μπάνικ Οστράβα και τη Λέγκια Βαρσοβίας.

Το fosonline.gr σας αποκαλύπτει το μέρος όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΣ Γιάννινα.

Στην Πολωνία η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα (pics)