Πολλά απρόοπτα για τον Ηρακλή Μεταξά από χθες μέχρι σήμερα, καθώς λόγω γαστρεντερίτιδας έχασε από χθες ως λίγα λεπτά πριν την έναρξη του ματς τους Περέα, Εραμούσπε και Καραχάλιο. Έτσι αναγκάστηκε να πάει σε ενδεκάδα ανάγκης, με το 4-0 να έρχεται απολύτως φυσιολογικά.

Ο κόουτς του ΠΑΣ δεν ρωτήθηκε και ως εκ τούτου δεν έκανε καμία νύξη για το αν θα αποχωρήσει, κάλεσε όμως τον κόσμο να δημιουργήσει ωραία ατμόσφαιρα στο τελευταίο παιχνίδι με τον Άρη.

Αναλυτικά:

Για το τι περνάει από το μυαλό του προπονητή όταν βλέπει την ομάδα του να αποδεκατίζεται λίγες ώρες πριν από ένα ματς: «Δεν είναι καθόλου εύκολο, αλλά δεν τα παρατάμε κιόλας. Αμυντικά το δείξαμε για ένα ημίχρονο, απλά σ’ αυτό το επίπεδο δεν αρκεί για να είσαι ανταγωνιστικός».

Για το γύρισμα της πλάτης από την τύχη στα 2 γκολ που κόντραρε η μπάλα πάνω σε παίκτη του ΠΑΣ: «Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για τύχη, με μισή ευκαιρία δεν μπορείς να κερδίσεις ούτε να περιμένεις κάτι. Στο πρώτο γκολ ήμασταν λίγο άτυχοι, εκεί τρελαθήκαμε, ορμήσαμε στον τερματοφύλακα, μας κάνει πολύ εύκολα την ντρίμπλα και βγήκε η αντεπίθεση στην οποία φάγαμε το πρώτο γκολ. Φαινόταν στη διάρκεια ότι μας βγήκε η  κούραση. Μα έλειπαν σήμερα 8 παίκτες και δεν είχαμε τον χρόνο να ξεκουραστούμε ούτε και να δοκιμάσουμε διαφορετικά σχήματα. Χθες στην προπόνηση με άλλο σχήμα ετοίμαζα την ομάδα, άλλο σχήμα είχαμε το πρωί και άλλο το απόγευμα. Ήταν δύσκολα».

Για το αν υπάρχει βενζίνη στο ρεζερβουάρ του ΠΑΣ: «Θα δοκιμάσουμε ό,τι μπορούμε, ΝΑ τους φρεσκάρουμε, να πάμε σπίτια μας, να πάρουμε δυνάμεις. Όπως είδα σήμερα μία ωραία ατμόσφαιρα εδώ πέρα, έτσι θέλω να είναι στο τελευταίο παιχνίδι σ’ εμάς και να δώσουμε μια τελευταία χαρά στον κόσμο μας».