image description

Ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Κάργας, είπε μετά το τέλος του ματς ότι ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα των πλέι οφ και βρήκε τον ΠΑΣ Γιάννινα στη χειρότερη στιγμή του, λόγω κούρασης και γαστρεντερίτιδας που τον αποτελείωσαν στο σημερινό ματς.

Αναλυτικά:

«Είχαμε πάρα πολλές απουσίες, η ίωση ταλαιπώρησε κάποιους παίκτες, μείναμε λίγα άτομα, προσπαθήσαμε, δώσαμε ό,τι μπορούσαμε. Πετύχαμε την πιο φορμαρισμένη ομάδα στη χειρότερη δική μας κατάσταση».

Για το αν έπαιξε ρόλο σήμερα το κίνητρο των δύο ομάδων: «Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός είχε ομαδικό κίνητρο κι εμείς ατομικό. Ο καθένας θέλει να διακριθεί μέσα από την ομάδα και να δώσει τον καλύτερό του εαυτό. Ο Παναθηναϊκός είχε χρόνια να βγει στην Ευρώπη και το ομαδικό του κίνητρο νίκησε το ατομικό και πήρε αυτό που ήθελε».

Για το ότι η ήττα δεν μειώνει την φετινή προσπάθεια: «Εμάς σαν ομάδα μας χαρακτηρίζει το ότι παλεύουμε όλα τα παιχνίδια. Από εκεί και πέρα με τα προβλήματα που είχαμε απέναντι στον συγκεκριμένο αντίπαλο ήταν πάρα πολύ δύσκολο το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, εμείς κοιτάμε το επόμενο ματς».

Για το αν υπάρχει βενζίνη στο ρεζερβουάρ του ΠΑΣ για το επόμενο ματς: «Το να ζητάμε συγνώμη από τον κόσμο μετά από ήττα καταντάει καραμέλα. Εμείς δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και ζητάμε από τον κόσμο να έρθει στο τελευταίο παιχνίδι να χαρεί εμάς κι εμείς αυτόν και ελπίζω να του δώσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε να κλείσει η χρονιά έτσι όπως πήγε σε όλη τη διάρκεια.

Ανεξαρτήτως αποτελέσματος είναι μια καλή χρονιά, αλλά αν κάνουμε και μία νίκη ακόμα ο κόσμος θα φύγει με χαμόγελο για τις διακοπές του. Σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει ο κόσμος να δώσουμε κάτι καλό στον κόσμο μας».