image description

Πραγματοποιήθηκαν από 13 ως 15 Μαΐου τα Πανελλήνια πρωταθλήματα SUP τεχνικού αγώνα, σπριντ και μεγάλων αποστάσεων στον Βόλο για το 2022.

Έλαβαν μέρος 15 σωματεία της Ελλάδας και 120 αθλητές και αθλήτριες του SUP στα νερά του Παγασητικού και αγωνίστηκαν για μία θέση στο βάθρο.

Μετά την συγκομιδή πολλών μεταλλίων που είχε ο σύλλογος στα πρώτα πρωταθλήματα της αγωνιστικής σεζόν στον Διασυλλογικό αγώνα 2nd Thessaloniki on SUP και το Saronic SUP cup ακολούθησαν επιτυχίες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα:

Ο Ελευθέριος Μαρουλάκης κατέλαβε:

1η Θέση Σπριντ Μaster Ανδρών

1η Θέση Τεχνικό Μaster Ανδρών

1η Θέση Μεγάλων αποστάσεων Μaster Ανδρών

Οι οποίες διακρίσεις του δίνουν το εισιτήριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα SUP της ICF για το 2022 στη Γκντίνια της Πολωνίας.

Ο Ιωάννης Ασημακόπουλος κατέλαβε:

3η Θέση στο Σπριντ Μaster Ανδρών

Το Δ.Σ. του Α.Σ. Εξέλιξη Ιωαννίνων συγχαίρει όλους τους αθλητές για την συμμετοχή και προσπάθεια τους.

Ο προπονητής του συλλόγου δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις των αθλητών. Ο ίδιος τόνισε τα ακόλουθα: «Ο πρώτος μεγάλος στόχος επετεύχθη. Τώρα συνεχίζουμε δυναμικά για τους αγώνες της Καβάλας, όπως και τον δικό μας αγώνα Ioannina SUP race και φυσικά τον μεγάλο στόχο για τον Λευτέρη, το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο που βρίσκομαι ανάμεσα σε ανθρώπους με τόση θετική ενέργεια και προσπαθούμε όλοι μαζί για ένα άθλημα που αγαπάμε. Τα κουπιά της Εξέλιξης Ιωαννίνων ανεβαίνουν σιγά σιγά όλο και πιο ψηλά και αναδεικνύουν ένα όμορφο άθλημα, όχι τόσο διαδεδομένο στην υπέροχη λίμνη μας».