Δεν επικυρώθηκε η βαθμολογία των play out στην υπό εξέλιξη τηλεδιάσκεψη της Super League.

Με ψήφους 7 κατά, 5 υπέρ και 2 λευκά δεν ψηφίστηκε η βαθμολογία των play out λόγω της ανοιχτής υπόθεσης του Παναιτωλικού για παράνομο στοιχηματισμό αξιωματούχου.

Επίσης, προέκυψε ένσταση του Απόλλωνα Σμύρνης για αντικανονική συμμετοχή του Μπαράλες του Αστέρα Τρίπολης στο μεταξύ των δύο ομάδων παιχνίδι που είχε διεξαχθεί στις 15/5.

Οι ΑΕΚ, Απόλλων, Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης, Βόλος, ΟΦΗ και Λαμία ήταν κατά της επικύρωσης.

Αυτό σημαίνει ότι τα μπαράζ ανάμεσα στη Λαμία και τη Βέροια για μία θέση στη Super League που ήταν προγραμματισμένα για τις 22 και τις 29/5, θα αναβληθούν, αφού η Λαμία, τυπικά δεν έχει κατακτήσει την 13η θέση για να πάρει μέρος σε αυτά.

Όσον αφορά τα playoffs, η βαθμολογία επικυρώθηκε και αν προκύψει κάτι με την αδειοδότηση του Άρη, θα βγει Ευρώπη η αμέσως επόμενη ομάδα, η ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση

Στη σημερινή τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. της Super League επικυρώθηκε ομόφωνα η βαθμολογία των αγώνων playoffs Πρωταθλήματος Super League 1 Interwetten (ανδρών) αγ. περιόδου 2021-22.

Η βαθμολογία των αγώνων playouts Πρωταθλήματος Super League 1 Interwetten (ανδρών) αγ. περιόδου 2021-22 δεν επικυρώθηκε κατά πλειοψηφία και θα τεθεί σε προσεχή συνεδρίαση του Δ.Σ.