Το Σάββατο 14 Μαΐου στο κλειστό του 10ου  Γυμνασίου  Ιωαννίνων βρέθηκαν πάνω από πενήντα (50)  μαθητές –τριες  των Γυμνασίων της πόλης μας και αγωνίσθηκαν στο Γυμνασιακό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Ήταν το 8ο πρωτάθλημα Γυμνασίων, που διοργάνωσε ο Διευθυντής του σχολείου κ. Κώστας Καμπέρης, με τη συνδρομή του τοπικού αθλητικού συλλόγου  “Φίλοι Επιτραπέζιας αντισφαίρισης Ιωαννίνων”. Στα πέντε τραπέζια του πινγκ-πονγκ δόθηκαν δυνατές μάχες και το όμορφο κλίμα ήταν διάχυτο σε όλους.

Τις πρώτες θέσεις και τα χρυσά μετάλλια στα Κορίτσια χωρίς δελτίο και με δελτίο κατέκτησαν αντίστοιχα η Παναγιώτα Κρέκη (11ο Γυμνάσιο) και η Βασιλική Γκογκάκη (1ο Ανατολής). Την 2η θέση και τα ασημένια μετάλλια η Παναγιώτα Σιντόρη (10ο Γυμνάσιο) και η Γεωργία Καρανάσιου ( 1ο Ανατολής). Την 3η θέση και αργυρά μετάλλια η Σοφία Ντοβάνη (11ο Γυμνάσιο) και η Αλεξία Τσάρη (10ο Γυμνάσιο).

Στα Αγόρια τα χρυσά μετάλλια κατέκτησαν στις κατηγορίες χωρίς δελτίο και με δελτίο αντίστοιχα ο Πέτρος Γκόντας ( Γυμνάσιο Λογγάδων) και Φίλιππος Μναούσης (10ο Γυμνάσιο). Την 2η θέση και ασημένιο μετάλλιο ο Ηλίας Αγγέλης (10ο Γυμνάσιο) και την 3η θέση αργυρό μετάλλιο ο Κωνσταντίνος Σιντόρης (10ο Γυμνάσιο) και Παύλος Τρασιας ( Γυμνάσιο Περάματος).

Ο Γιώργος Κοσμάς 3ος  και χάλκινο μετάλλιο στο πανελλήνιο Παίδων

Ο Γιαννιώτης αθλητής Γιώργος Κοσμάς, που διαπρέπει στο χώρο της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης,  κατέκτησε της 3η θέση στην Πανελλήνια τελική φάση των Παίδων, που διεξήχθη στην Ορεστιάδα το 3-ήμερο 29,30/4 και 1/5/2022.

Επίσης με την ομάδα του Εθνικού Αλεξ/πολης, (αγωνίζεται με υποσχετική ενός έτους), κατέκτησαν την 3η Πανελλήνια θέση στο ομαδικό αγώνισμα. Σημαντικές επιτυχίες καθόσον ήταν ο μικρότερος ηλικιακά αθλητής, που πήρε μετάλλιο.