Τα δεδουλευμένα τους προσπαθούν να πάρουν για σχεδόν μία 20ετία εφτά ποδοσφαιριστές της παλιάς ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και δεκαεφτά του Ιωνικού, της ΑΕΚ, του ΟΦΗ και του Άρη! Μέχρι στιγμής οι απαιτήσεις και οι καταγγελίες αυτών των ποδοσφαιριστών δεν βρίσκουν αντίκρισμα, αφού η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα είχε μετατραπεί σε ΤΑΠ το 2004 επί Αλέξη Κούγια και απέκτησε νέο ΑΦΜ.

Παρ’ όλα αυτά μέσω του δικηγόρου τους κ. Παναγόπουλου οι παίκτες αυτοί είχαν ζητήσει να παραστούν στις εκδικάσεις των αδειοδοτήσεων των ΠΑΕ, κάτι που δεν κατάφεραν ενώ επανέρχονται πλέον για να ζητήσουν την απόφαση αδειοδότησης των ΠΑΕ ΠΑΣ και Ιωνικού προκειμένου να προχωρήσουν σε νομικές διαδικασίες, ενώ ήδη κατατέθηκε έφεση για να μη δοθεί ευρωπαϊκή άδεια σε Άρη, ΑΕΚ και ΟΦΗ και να παίξει Ευρώπη ο Αστέρας Τρίπολης!

Οι υποθέσεις των εφτά παικτών δεν έχουν καμία σχέση με τη φετινή μη αδειοδότηση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για τις διοργανώσεις της UEFA, αφού η απόφαση αυτή ήταν καθαρά τυπική, μιας και –όπως γράψαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ– ακόμα ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχει εγγυημένα έσοδα για την επόμενη σεζόν από το τηλεοπτικό του συμβόλαιο, μιας και ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία με τη NOVA ή την Cosmote.

Σύμφωνα με το soccerplus.gr εστάλη το ακόλουθο αίτημα προς την επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ

ΠΡΟΣ

1.ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟ,κ.Βασιλειο ΣΑΡΑΚΗ,

2.ΤΟ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟ ΟΡΓΑΝΟ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟ,

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:

1.ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΕΥΟΝΤΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟ,κ.Νικολαο ΜΠΑΡΤΖΗ,

2.ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟ, κ.Διονυσια ΜΠΙΤΖΟΥΝΗ

ΑΙΤΗΣΗ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ

1.Του Βασιλείου ΜΠΛΕΤΣΑ,

2.Του Ευστρατίου ΓΚΑΡΟΖΗ,

3.Του Μάρκου ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ,

4.Του Δημητρίου ΜΠΙΛΙΛΗ,

5.Του Δημητρίου ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ,

6.Του Vlatko GOSEV,

7.Του Georgi SHEYTANOV,

8.Του Λάμπρου ΚΕΦΑΛΟΥΚΟΥ,

9.Του Περικλή ΜΠΟΥΣΙΝΑΚΗ,

10.Του Νικολάου ΓΑΛΑ,

11.Του Diogo SISTON,

12.Του Marcelo DAMIANO

Κύριε Προϊστάμενε,

Απευθυνόμαστε εκ νέου σε σας,σε συνέχεια της από 9.5.2022 επαναληπτικής καταγγελίας μας κι αμέσως μετά την έκδοση των από 16.5.2022 αποφάσεων της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΠΟ, με τις οποίες μεταξύ άλλων

ΔΕΝ ΧΟΡΗΓΗΘΗΚΕ ΑΔΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΚΑΙ ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ, προκειμένου ως έχοντες έννομο συμφέρον να μας χορηγήσετε αντίγραφο των αποφάσεων για να ασκήσουμε τα νόμιμα δικαιώματα μας, καθώς απαραδέκτως δεν κληθήκαμε να παρασταθούμε ενώπιον της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αδειοδότησης.

Αθήνα 20.5.2022

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος

Γεώργιος ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΜ ΔΣΑ 14162, Φαβιέρου 47, Αθήνα

Η έφεση κατά Άρη, ΑΕΚ και ΟΦΗ ΕΔΩ