Σημαντικές διοικητικές εξελίξεις έρχονται στον μπασκετικό ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής, Γιώργος Μάστακας, αποχωρεί από το τμήμα μπάσκετ και επικεντρώνει στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ, το οποίο από τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. της μπασκετικής ομάδας ευχαρίστησαν τον κ. Μάστακα για την προσφορά του και σύντομα έρχονται εξελίξεις στο διοικητικό κομμάτι, αφού αναμένονται προσθήκες, με τις οποίες το τμήμα θα δυναμώσει για να αντεπεξέλθει στις προκλήσεις του νέου πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας.

Το ευχαριστήριο στον κ. Μάστακα:

Τα μέλη του ΔΣ της διοικούσας επιτροπής του Γυναικείου τμήματος μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα θα ήθελαν με την ανακοίνωση αυτή να ευχαριστήσουν τον Γιώργο Μάστακα για την μεγάλη και σημαντική συνεισφορά του στην προσπάθεια της ομάδας μας τα τελευταία 3,5 χρόνια ως πρoέδρου της διοικούσας επιτροπής. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Συλλόγου, η οποία από την επόμενη χρονιά θα αγωνίζεται στην Α2 Εθνική κατηγορία Γυναικών, και φυσικά όλοι θα είμαστε αρωγοί της νέας αυτής προσπάθειας.

Μοναδικός στόχος και μέλημα των μελών του ΔΣ της ομάδας είναι να δημιουργήσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για μια επιτυχημένη πορεία στο προσεχές πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών και να κάνουμε τον κόσμο της ομάδας μας περήφανο για τις “κοριτσάρες με τον ταύρο στη φανέλα”.

Σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις σχετικά με τη στελέχωση του νέου ΔΣ της ομάδας. #ΠΑΣ

Ανακοίνωση με ευχαριστίες από τον ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα

Ευχαριστίες και καλή συνέχεια στο Γ. Μάστακα

Η Διοίκηση του Ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ευχαριστεί θερμά τον Γιώργο τον Μάστακα για την προσφορά του στο Γυναικείο τμήμα Μπάσκετ του Σωματείου και εν γένει στο Γιαννιώτικο Γυναικείο Μπάσκετ.

Ο Γιώργος Μάστακας συνεχίζει μαζί μας ως Διοικούσα Επιτροπή στο τμήμα Βόλλευ του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και μαζί με την Μαρία Μπράγια θα συνεχίσουν την ανάπτυξη του Γυναικείου Βόλλευ στην πόλη μας.

Στόχος όλων μας παραμένει η ανάπτυξη και βελτίωση των υποδομών και η εκκόλαψη νέων μικρών αθλητών στα αυστηρά πλαίσια του Ερασιτεχνικού Αθλητισμού όπως επιτάσσει ο σκοπός μας!