Καμία αμφιβολία περί του αν θα συνεχίσει ή όχι στον ΠΑΣ Γιάννινα ο κ. Μεταξάς δεν πρέπει να υφίσταται, ασχέτως αν τυπικά δεν έχει ανακοινωθεί η λύση της συνεργασίας αυτή τη στιγμή. Το θέμα είναι καθαρά τυπικό και μένει να διευθετηθούν κάποια οικονομικά θέματα.

Ρήτρα υπάρχει κι αυτό είχε επιβεβαιωθεί και από τις δύο πλευρές σε ανύποπτο χρόνο, επομένως δεν ισχύουν δημοσιεύματα ότι δεν υπάρχει τίποτα που να τις δεσμεύει. Όταν ξεκαθαρίσουν οι τελευταίες οικονομικές εκκρεμότητες, ο κ. Μεταξάς θα αποχωρήσει και επίσημα.

Από εκεί και πέρα, μένει να δούμε τι αλλαγές θα υπάρξουν και στο υπόλοιπο τεχνικό τιμ. Η φήμη ότι ο προπονητής φυσικής κατάστασης κ. Γιάννης Ντουρουντός ενδέχεται να αντικαταστήσει τον Θωμά Γιαννιτόπουλο, έχει βάση. Ο κ. Ντουρουντός ήταν συνεργάτης με τον Σάββα Παντελίδη στην Α.Ε. Λεμεσού και η συνεργασία τους στην Κύπρο ολοκληρώθηκε με τη λήξη του πρωταθλήματος.

Όσο για τον αντικαταστάτη του Μεταξά, ο κ. Χριστοβασίλης έχει κάνει επαφές και είναι σχεδόν έτοιμος να καταλήξει στον «εκλεκτό». Οι προηγούμενες επιτυχημένες συνεργασίες με ομογενής προπονητές από την Γερμανία έχουν φέρει εδώ και αρκετές μέρες στο προσκήνιο το όνομα του Γιώτη Σταματόπουλου, που ήταν σε ομάδα 4ης κατηγορίας της Γερμανίας, αλλά δεν παίζει μόνος του. Υπάρχουν κι άλλοι υποψήφιοι και δεν είναι όλοι αποκλειστικά στο προφίλ του «υπό εξέλιξη» και «φιλόδοξου».

Πρόβλεψη για το πότε θα ανακοινωθεί ο νέος προπονητής δεν μπορεί να γίνει, αλλά αν εξελιχθούν φυσιολογικά τα πράγματα, τις επόμενες 15 μέρες το πολύ η ομάδα θα έχει καταλήξει στον «εκλεκτό», ώστε να προχωρήσει στον υπόλοιπο μεταγραφικό σχεδιασμό, έχοντας τη συγκατάθεσή του σε ό,τι ανακοινώνεται.