Δύο έμπειρες αθλήτριες ανανέωσαν με την ομάδα του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ και αναμένεται να παίξουν σημαντικό ρόλο στην φετινή της πορεία.

Ο λόγος για τις Τίνα  Καλύβα και Πωλίνα Ασημακίδου με διαφορετικό ρόλο η κάθε μία στην ομάδα του ΓΑΣ.

Η 26χρονη αθλήτρια Τίνα Καλύβα αγωνίζεται από πέρυσι στη θέση λίμπερο ενώ η 23χρονη Πωλίνα Ασημακίδου στη θέση της πασαδόρου.

Οι παραπάνω αθλήτριες ήταν από τις πρωταγωνίστριες της γυναικείας μας ομάδας στην περυσινή της παραμονή στην Α2 Εθνική Κατηγορία ενώ το αγωνιστικό τους επίπεδο αλλά και η εν γένει συμπεριφορά τους βοήθησαν σημαντικά στο να διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα το καλό κλίμα που από την αρχή της χρονιάς υπήρχε στην ομάδα.

Με δηλώσεις τους αναφέρουν:

ΤΙΝΑ ΚΑΛΥΒΑ

«Ευχαριστώ τον ΓΑΣ για τη συνεργασία μας ένα χρόνο τώρα. Χαίρομαι που ανανεώνω σε μια νεοσύστατη ομάδα που το ντεμπούτο της στην Α2 Εθνική κατηγορία ήταν επιτυχές παρά τα όσα σκαμπανεβάσματα αντιμετωπίσαμε. Στο τέλος αποδείχτηκε ότι η ομάδα έχει ψυχή και πολύ δρόμο μπροστά της. Ευχαριστώ θερμά τις συμπαίκτριες μου που με αγκάλιασαν προερχόμενη από άλλο σωματείο, τον προπονητή Κο Ζαρκαλή, τον γυμναστή Κο Λώλη αλλά και τη διοίκηση για τις παροχές της σε αθλητικό υλικό που ήταν πρωτόγνωρες για μένα τα όσα χρόνια αγωνίζομαι στην Α2.Εύχομαι μια δυναμική αγωνιστική χρονιά με πολλές συγκινήσεις που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να χαρίσει».

ΠΩΛΙΝΑ ΑΣΗΜΑΚΙΔΟΥ

«Είμαι χαρούμενη που ανανεώνω στον ΓΑΣ. Το κλίμα που υπάρχει μεταξύ των αθλητριών, το προπονητικό team το οποίο προσωπικά με έχει βοηθήσει στο να βελτιωθώ ακόμη περισσότερο και φυσικά η Διοίκηση η οποία παίζει ίσως τον κυριότερο ρόλο στην μέχρι τώρα μας πορεία είναι μερικοί από τους πιο σημαντικούς λόγους που επέλεξα τον ΓΑΣ. Πιστεύω ότι φέτος είμαστε πλέον όλες πιο έτοιμες να κάνουμε μια καλή αγωνιστική χρονιά και είναι σίγουρο ότι και οι καινούργιες αθλήτριες θα βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση. Θα προσπαθήσουμε όλες μαζί να ικανοποιήσουμε το φίλαθλο κοινό των Ιωαννίνων που μας στηρίζει αλλά και να πετύχουμε τους στόχους που η Διοίκηση μας θέτει κάθε χρονιά».