image description

Ολοκληρώνονται τα μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών των ΕΠΣ στη Γ’ Εθνική και οι διευκρινίσεις της ΕΠΟ σχετικά με τις ισοβαθμίες (σ.σ. δεν ισχύει το κριτήριο των αποτελεσμάτων μεταξύ των ισοβαθμούντων ομάδων) σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η Α.Ε. Ξηροβουνίου δεν θα κατέβει στον αγώνα με την Καστοριά και θα τον χάσει με σκορ 3-0, δημιουργούν κάποια νέα δεδομένα για την τελευταία αγωνιστική.

Η ουσία είναι ότι η Θύελλα Κατσικά δεν κρατάει την τύχη απολύτως στα χέρια της πλέον. Για να συζητάει για άνοδο θα πρέπει οπωσδήποτε να νικήσει την Κυριακή (17:00) την Αναγέννηση Στάνου, η οποία μόνο αδιάφορη δεν είναι, αφού θέλει κι εκείνη ένα θετικό αποτέλεσμα για να ανέβει.  Και από εκεί και πέρα είτε θα πρέπει ο μαθηματικά ανεβασμένος στη Γ’ Εθνική, Απόλλωνας Πάργας, να πάρει ισοπαλία ή νίκη μέσα στην έδρα του Πετριτή που «καίγεται» για νίκη ή θα πρέπει η Θύελλα Κατσικά να νικήσει με 5 γκολ διαφορά την Αναγέννηση Στάνου, ώστε στην ισοβαθμία Κατσικάς-Καστοριάς να έχουν και οι δύο διαφορά τερμάτων +6 και να ανεβαίνει η ομάδα με την καλύτερη επίθεση, που θα είναι η Κατσικά.

Κατόπιν αυτών, η ομάδα του Νίκου Γκούρα καλείται να παλέψει με όλες της τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να περιμένει κάποιο «δώρο» του Απόλλωνα Πάργας.

Διαιτητής του αγώνα που θα γίνει στο γήπεδο Κατσικά (17:00) θα είναι ο Κωνσταντίνος Φουστανάς και βοηθοί του οι Νικόλαος Νικολής και Ζωή Παπαδοπούλου, όλοι του συνδέσμου Μακεδονίας. Ο Ανδρέας Καραλιόλιος (Γρεβενών) θα είναι παρατηρητής.

 

Το πρόγραμμα της τελευταίας (7ης) αγωνιστικής

Αστέρας Πετριτή-Απόλλων Πάργας

Θύελλα Κατσικά-Αναγέννηση Στάνου

Καστοριά-Α.Ε. Ξηροβουνίου 3-0 α.α.

Ρεπό: Νέα Σελεύκεια

 

Η βαθμολογία σε 6 αγώνες (σε παρένθεση τα γκολ υπερ-κατά)

  1. Απ. Πάργας 12 (16-3)
  2. Αστέρας Πετριτή 10 (7-3)
  3. Αναγέννηση Στάνου 10 (7-4)
  4. Καστοριά 9 (6-3)
  5. Θύελλα Κατσικά 9 (6-5)
  6. Α.Ε. Ξηροβουνίου 3 (3-12)
  7. Νέα Σελεύκεια 0 (2-18)