image description

Πολύ πιθανή θεωρείται η επιστροφή του Ζαν Μπατίστ Λέο στον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως γράψαμε και την περασμένη Πέμπτη. Η περίπτωση του Γάλλου επιθετικού, όμως, εξαρτάται εν πολλοίς και από τον τραυματισμό που είχε και το πόσο γρήγορα μπορεί να είναι και πάλι πίσω στην ενεργό δράση.

Ο Λέο είχε τραυματιστεί σοβαρά στον οπίσθιο χιαστό και αποφάσισε να το αντιμετωπίσει με αγωγή και φυσιοθεραπείες και όχι επεμβατικά, γι’ αυτό και είναι άγνωστο πόσο καλά πήγε όλο αυτό. Ο ίδιος μέσω αναρτήσεών του στα social media βέβαια, φροντίζει να δείχνει ότι όλα βαίνουν καλώς. Αν είναι έτσι, τότε θα πάρει θέση στο ρόστερ φέτος το καλοκαίρι.

Εξετάζεται, πάντως, και το ενδεχόμενο να τον αποκτήσει ο ΠΑΣ Γιάννινα με την προοπτική να επιστρέψει στην ενεργό από τα Χριστούγεννα και μετά, αν φυσικά  χρειαστεί χειρουργείο.

Κλείνει και χαφ ο ΠΑΣ

Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΣ Γιάννινα κλείνει έναν χαφ, χωρίς να έχει διαρρεύσει κάτι, αν δηλαδή είναι από Ελλάδα ή εξωτερικό. Ακούγεται απλά ότι είναι μια καλή περίπτωση παίκτη, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Στάνκο.

Κλεισμένοι εδώ και καιρό είναι ο Γιάννης Κιάκος (αριστερό χαφ του Ιωνικού) και ο Αποστόλης Σταματελόπουλος (σέντερ φορ που έπαιζε στη Ρόδο στη Super League 2).

Οι περιπτώσεις του επιθετικού Ταϊρόν Κόνραντ από Εργοτέλη και του δεξιού μπακ Κώστα Προβυδάκη από τη Λαμία, έχουν προταθεί, είναι πολύ ενδιαφέρουσες, αλλά δεν φαίνεται να έχει πειστεί πλήρως η οικογένεια Χριστοβασίλη ότι θα ταιριάξουν στο αγωνιστικό προφίλ της ομάδας.

Ο σχεδιασμός έχει επεκταθεί και σ’ άλλες θέσεις, ο κ. Στάικος που είναι το πρώτο φαβορί να αναλάβει την τεχνική ηγεσία, καταθέτει κι αυτός την άποψή του για κάθε υποψήφιο παίκτη και στόχος είναι ως το ξεκίνημα της προετοιμασίας η ομάδα να έχει φτιάξει έναν βασικό κορμό. Είναι προφανές, όμως, ότι το ρόστερ θα ολοκληρωθεί με τις τελευταίες «πινελιές» του Αυγούστου, λίγο μετά την επιστροφή της ομάδας από την Πολωνία που θα πάει για προετοιμασία.

Σε ό,τι αφορά τις ανακοινώσεις για παίκτες και τεχνικό επιτελείο, μάλλον θα πρέπει να τις περιμένουμε αφού πρώτα ανακοινωθεί ο Μεταξάς από τον Αστέρα.