image description

Οι ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ χαιρετίζουν την επανεκλογή, για τρίτη συνεχόμενη θητεία του κ. Κωνσταντίνου Βρακά και του επιτελείου του, στην προεδρία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου.

Με υγεία, δύναμη και όραμα να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους για την ανάπτυξη και καλλιέργεια του ποδοσφαίρου για όλους τους αθλούμενους και αθλούμενες.

Θέλουμε να τονίσουμε ιδιαίτερα τη μακρόχρονη, οργανωμένη και καθολική στήριξη της Ε.Π.Σ. Ηπείρου στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου γυναικών. Στήριξη που επιβεβαιώνεται από:

– Την ύπαρξη δυο ομάδων γυναικών στα Ιωάννινα, με δυο ακαδημίες ποδοσφαίρου γυναικών έκαστη

– Τη μοναδική για το έτος 2021-2022 ομάδα ποδοσφαίρου κοριτσιών στην Ελλάδα που συμμετείχε σε αναπτυξιακό πρωτάθλημα Ε.Π.Σ στην ηλικία των κάτω των 12 ετών

– Με πολύ μεγάλο και αυξανόμενο αριθμό αθλητριών σε όλες τις ακαδημίες ποδοσφαίρου κοριτσιών των Ιωαννίνων, που επιβεβαιώνουν την τεράστια εξέλιξη και δυναμική του ποδοσφαίρου κοριτσιών στην περιοχή μας και στη χώρα μας γενικότερα

Οι ευχές μας στη νέα διοίκηση συνοδεύονται από το βίντεο του Φεστιβάλ Ποδοσφαίρου Γυναικών που διοργανώθηκε από την Ε.Π.Σ.ΗΠ. την Ε.Π.Ο. και το Δήμο Ιωαννιτών το 2018 στην Πλατεία Μαβίλη Ιωαννίνων με τη συμμετοχή πάνω από 100 αθλητριών από ολόκληρη την Ήπειρο, μια εκδήλωση που έκανε αίσθηση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό: