image description

Η αγωνιστική δράση στο Nations League συνεχίζεται, με την Ουαλία να υποδέχεται την Ολλανδία. Στην Basket League, ο Παναθηναϊκός τίθεται αντιμέτωπος με τη Λάρισα, στο 5ο και καθοριστικό παιχνίδι της μεταξύ τους σειράς.

Η αναλυτική παρουσίαση και αξιολόγηση της stoiximan

 

  1. Παναθηναϊκός Λάρισα BC (19:30)

Ο Παναθηναϊκός έχει ζοριστεί αφάνταστα στην ημιτελική σειρά και η μαχητική Λάρισα κατάφερε να φτάσει μέχρι το Game 5. Οι δύο ομάδες έχουν από δύο νίκες και στο 5ο καθοριστικό ματς οι γηπεδούχοι έχουν την πίεση με το μέρος τους, καθώς οι Θεσσαλοί δεν έχουν να χάσουν τίποτα.

➥ Ο Παναθηναϊκός θέλει να παίξει καλή άμυνα, να κρατήσει τη Λάρισα χαμηλά στο σκορ και να φτάσει στη νίκη-πρόκριση στους τελικούς της Basket League. Ποντάρισμα στο 1 & Under 161,5 σε απόδοση 2.00.

 

  1. Ουαλία – Ολλανδία (21:45)

Στο πλαίσιο του 4ου ομίλου για την 1η κατηγορία του Nations League, η Ουαλία αντιμετωπίζει την Ολλανδία στο Κάρντιφ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την τεράστια πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ, νικώντας την Ουκρανία με 1-0 εντός έδρας. Είναι λογικό οι πανηγυρισμοί να μην έχουν κοπάσει ακόμα και το ματς με τους Ολλανδούς να έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα. Οι φιλοξενούμενοι έπιασαν εκπληκτική απόδοση στις Βρυξέλλες και συνέτριψαν το Βέλγιο με 4-1 στην πρεμιέρα του γκρουπ, δείχνοντας εξ αρχής τις προθέσεις τους.

➥ Τα αμυντικά κενά που έδειξαν στην πρεμιέρα οι Ισλανδοί μάς οδηγούν υπέρ της φιλοξενούμενης με την απαραίτητη κάλυψη. Ποντάρισμα στο σημείο 2 και το Over 1,5 σε απόδοση 1.85.

 

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+ | ΕΕΕΠ