Ο Μιχάλης Μπουκουβάλας είναι από χθες ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς μαζί με τον μάνατζέρ του, Νίκο Ζαφειρόπουλο, πρώην τερματοφύλακα του ΠΑΣ, βρέθηκε στην πόλη και υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την “κυανόλευκη” ΠΑΕ.

Ωστόσο η επίσημη ανακοίνωση του ΠΑΣ θα καθυστερήσει μερικές μέρες ακόμα, αφού θα πρέπει πρώτα να εκδικαστεί η προσφυγή του κατά του Ηρακλή, όπως γράψαμε και σε χθεσινό μας ρεπορτάζ.

Λίγο μετά την αλλαγή σελίδας στην καριέρα του, ο Αγρινιώτης δεξιός μπακ αποχαιρέτησε μέσω facebook τους φίλους του στον “Γηραιό”:

“Μια και τελικά φτάσαμε ως εδώ και ήρθε η ώρα να αποχωρήσω δεν θα μπορούσα να φύγω χωρίς να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ για όλα αυτά που ζήσαμε μαζί για τα καλά για τα άσχημα για όλα μα πάνω από όλα για την αγάπη σας και για την στήριξη ακόμα και τώρα που η ομάδα περνάει δύσκολα.

Ευχαριστώ επίσης και όλους τούς συμπαίκτες προπονητές αλλά και εργαζόμενος στην ΠΑΕ . Θα είστε για πάντα στην καρδιά μου και πάλι σας ευχαριστώ για όλα και ελπίζω κάποτε να βρεθούμε και πάλι μαζί.

Με εκτίμηση ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ”