image description

Λάρισα και Προμηθέας αναμετρώνται για 2η φορά στη μονομαχία για την 3η θέση και θα στραφούμε σε μια ειδική επιλογή που αφορά τους φιλοξενούμενους. Στο ντέρμπι της Ισπανίας, η Μπαρτσελόνα καλείται να βρει απάντηση απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, για να φέρει τη σειρά των τελικών στο 1-1.

Στοίχημα Basket League: Έκανε το 2-0 ο Ολυμπιακός στους τελικούς.

 

  1. Λάρισα – Προμηθέας (19:30)

Ξεκινάμε με μπάσκετ και τη μονομαχία της Λάρισας με τον Προμηθέα για την 3η θέση του ελληνικού πρωταθλήματος. Η γηπεδούχος πέτυχε σπουδαία νίκη στο 1ο ματς, 89-78 εκτός έδρας και έχει το πάνω χέρι για να φτάσει στο 2-0 κι εν συνεχεία στην κατάκτηση της 3ης θέσης. Ο Προμηθέας ήταν κακός στο 1ο παιχνίδι, έχοντας προβλήματα στην άμυνα. Μάλιστα, επιβλήθηκε πρόστιμο σε όλα τα μέλη της ομάδας μετά την αποτυχία. Ενδεχομένως να αντιδράσει στη Λάρισα κι έτσι λογικά θα δούμε περισσότερες προσπάθειες από το τρίποντο, γι’ αυτό και θα επιλέξουμε το «Οver 8,5 εύστοχα τρίποντα», σε απόδοση 2.10.

 

  1. Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης (22:00)

Δεύτερος αγώνας για τους τελικούς του ισπανικού πρωταθλήματος μπάσκετ, με την Μπαρτσελόνα να μην τα καταφέρνει στο 1ο ματς, χάνοντας 75-88. Οι «μπλαουγκράνα» καλούνται να αντιδράσουν και να βρουν νίκη, με την οποία θα ισοφαρίσουν τη σειρά. Ο Γιασικεβίτσιους μίλησε για έλλειψη ενέργειας στο προηγούμενο, που πρέπει να βγει απόψε. Η Ρεάλ συνεχίζει τις πολύ καλές εμφανίσεις. Με 21 νίκες στα 22 τελευταία ματς, έχει κάποια αγωνιστικά προβλήματα, με κυριότερο την απουσία του Ράντολφ. «Ρέστα» από Μπάρτσα, βλέπουμε να κερδίζει, αλλά χωρίς να ανοίγει η διαφορά, συνεπώς καταλήγουμε στην επιλογή 1 & Ρεάλ (+15.5) σε απόδοση 1.90.

 

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+