Με νέο προπονητή θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει την πρόκληση της Β’ Εθνικής κατηγορίας ο Βίκος Σπάρτακος (Falcons) στο νέο πρωτάθλημα. Ο Νίκος Ρήγγας με μήνυμά του στα social media γνωστοποίησε ότι η δική του δουλειά ολοκληρώθηκε, μπήκαν οι βάσεις για κάτι μεγάλο και ενημέρωσε τη διοίκηση ότι δεν θα συνεχίσει στην ομάδα για προσωπικούς λόγους.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε:

«Έναν χρόνο πριν, ανέλαβα την ευθύνη να βάλουμε τις βάσεις για τη δημιουργία μιας ομάδας που σε λίγα χρόνια θα μπορεί να έχει τη δική της ξεχωριστή θέση στο ελληνικό μπάσκετ. Ο στόχος επετεύχθη, ο ΒΙΚΟΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ κατέκτησε την άνοδο, άφησε το στίγμα του ως μια ανερχόμενη δύναμη του χώρου και επιβεβαίωσε ότι κάτι μεγάλο χτίζεται.

Ευχαριστώ τους παίκτες μου, τους συνεργάτες, τη διοίκηση και όσους στάθηκαν στο πλευρό μας αυτή τη χρονιά. Όλοι έβαλαν το λιθαράκι τους στην επιτυχία της ομάδας και είμαι βέβαιος ότι αυτό θα επιβεβαιωθεί και τα επόμενα χρόνια.

Η δική μου δουλειά στην ομάδα ολοκληρώθηκε και είμαι γεμάτος ικανοποίηση που αυτό συνέβη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την υπέροχη πόλη των Ιωαννίνων και όλους τους ανθρώπους που βρέθηκαν στο πλευρό μας.

Ενημέρωσα τη διοίκηση ότι για προσωπικούς λόγους δεν θα συνεχίσω στον πάγκο της ομάδας τη νέα χρονιά.

Ευχαριστώ για όλες τις όμορφες στιγμές. Νέες κορυφές για τα ΓΕΡΑΚΙΑ και… εις το επανιδείν».