Χωρίς φόβο, αλλά με πίστη για κάτι καλό και σίγουρα δίχως άγχος αντιμετωπίζουν στον ΠΑΣ Γιάννινα τον πρώτο αγώνα του γ’ προκριματικού γύρου του Europa League, απέναντι στην Άλκμααρ την Πέμπτη στην Ολλανδία.

Ο Γιάννης Πετράκης δεν χάνει την αισιοδοξία του, αν και έχει πλήρη επίγνωση των δυσκολιών. «Η Άλκμααρ είναι το φαβορί, μια πολύ ισχυρή ομάδα, που παίζει πολύ οργανωμένο και επιθετικό ποδόσφαιρο. Κυκλοφορούν γρήγορα την μπάλα και έχουν ταχεία μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση και αντίστροφα. Το έργο μας είναι δύσκολο, αλλά έχουμε πίστη στους εαυτούς μας, έχουμε τη δική μας αγωνιστική ταυτότητα και θα παλέψουμε. Το 0-0 ή το 1-1 θα ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για μας. Απολαμβάνουμε την περιπέτεια αυτή μέχρι τώρα, η πορεία μας είναι κάτι φανταστικό, και θα προσπαθήσουμε να πάμε παρακάτω», ανέφερε ο προπονητής των Ηπειρωτών.

Ο μέσος του ΠΑΣ, Άντι Λίλα, είπε με τη σειρά του: «Είμαστε έτοιμοι και έχουμε μεγάλο πάθος για τον αγώνα. Δεν είμαστε μια ομάδα που έχει κάποιον μεγάλο σταρ, αλλά είμαστε μια οικογένεια και αυτό είναι η δύναμή μας. Θα έχουμε και λίγους φίλους στο πλευρό μας, που θα μας είναι χρήσιμη βοήθεια για μας. Η συμπαράστασή τους μας δίνει έξτρα ενέργεια».

[Πηγή: sport-fm.gr]