image description

Σε πιο εντατικούς ρυθμούς εξελίσσεται από σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι παίκτες ολοκλήρωσαν τη διαδικασία των ιατρικών, αιματολογικών και εργομετρικών εξετάσεων από την προηγούμενη Πέμπτη ως χθες Κυριακή και από εδώ και πέρα οι προπονήσεις τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας θα είναι διπλές.

Το πρωί το βάρος θα δίνεται στη φυσική κατάσταση και το απόγευμα η προπόνηση θα περιλαμβάνει περισσότερη τακτική.

Το πρωί της Δευτέρας στην προπόνηση έλαβε μέρος κι ένας Γερμανός επιθετικός, χωρίς ακόμα να γίνουν γνωστά περισσότερα στοιχεία. Ο κ. Στάικος θα τον δει για μερικές μέρες και θα αποφασίσει, αν θα κρατήσει θέση στο “κυανόλευκο” ρόστερ.

Στη σημερινή προπόνηση συμμετείχε και ο Λεωνίδας Μίνα, που επέστρεψε από την Εθνική των Μεσογειακών αγώνων, αφού ένας τραυματισμός δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί.

Κανονικά έδωσαν το παρών όλοι οι υπόλοιποι παίκτες, με τον Περέα να κάνει ατομικό.

Η πρωινή προπόνηση είχε ενδυνάμωση και οι παίκτες δούλεψαν σε μία ποικιλία ασκήσεων που είχε ετοιμάσει ο κ. Ντουρουντός. Το απόγευμα στις 18:30 είναι το επόμενο ραντεβού, ενώ διπλή προπόνηση θα γίνει και αύριο Τρίτη. Την Τετάρτη θα υπάρξει πρωινή προπόνηση και το απόγευμα σύσσωμη η ομάδα θα παρευρεθεί στο σπουδαίο φιλικό παιχνίδι των βετεράνων του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Άγιαξ.

Δείτε φωτορεπορτάζ (σ.σ. στην κεντρική φωτογραφία ο Παζνάνσκι με τον υπό δοκιμή επιθετικό).