Μετά την ολοκλήρωση της τεράστιας  για τα δεδομένα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ πώλησης του Περέα, που ξεπέρασε τα 2.000.000 ευρώ, ο πρόεδρος Χριστοβασιλης μπορεί να αισθάνεται δικαιωμένος, τόσο για την απόφασή του να αγοράσει πέρσι τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή με ένα ποσό της τάξεως των 80.000ευρώ όσο και στο ότι είχε τη διορατικότητα και την εξυπνάδα να εμπιστευτεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τον άνθρωπο που ουσιαστικά γράφει την δική του ιστορία στην ομάδα.

Πρόκειται γι’ αυτόν που επέλεξε και έφερε στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, τον Γιαννίκη, τον Καρτάλη, τον Μεταξά, τον Γκαρντάφσκι, τον Σνάιντερ, τον Στάνκο, αλλά και εκτίναξε την τιμή πώλησης του Μαυροπάνου και τώρα του Περέα . Το όνομα αυτού;… Κώστας Φάρρας.

Ένας εξαιρετικός τύπος, πανέξυπνος μάνατζερ, που η σχέση του με τον ΠΑΣ «κινδυνεύει» να χαρακτηριστεί οπαδική, εφ όσον η βοήθεια του προς την ομάδα πολλές φορές ξεφεύγει από τα καθαρά επαγγελματικά στερεότυπα, κάτι σπάνιο για τα δεδομένα των αντίστοιχων συνεργασιών στο ποδόσφαιρο.

« Γιασαν του μάγκα» λοιπόν Γιώργου Χριστοβασίλη που τον επέλεξε για συνεργάτη και τον εμπιστεύεται…και «γιασάν του μάγκα» Κώστα Φάρρα που η προσφορά του στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ είναι τεράστια, μιας και τα αγωνιστικά και οικονομικά οφέλη που του αποφέρει με τις μεταγραφές πωλήσεις που επιτυγχάνει, συντηρούν επί τρία χρόνια την ομάδα σε υψηλό ανταγωνιστικό επίπεδο, αλλά και σε βιώσιμο οικονομικό.

Φώτο: Ο κ. Φάρρας με τον Χουάν Περέα

 

 

 

*Ο Αλέκος Καρύτσας και Γιάννης Γιαννάκης, κάθε Δευτέρα και Παρασκευή στο ραδιόφωνο του ΔΩΔΩΝΗ Super Fm 104,3 αναλύουν και σχολιάζουν την αθλητική επικαιρότητα.