image description

Διπλή προπόνηση είχαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα και όπως πάντα το πρωί είχε φυσική κατάσταση και ενδυνάμωση και το απόγευμα, μετά το ζέσταμα με «κορόιδο», έγιναν ασκήσεις επιθετικής τακτικής χωρίς αντίπαλο.

Στο τελείωμα της προπόνησης έγινε κι ένα παιχνίδι που ενθουσίασε τους παίκτες του κ. Στάικου. Αφού χωρίστηκαν σε μπλε και κόκκινους, στη συνέχεια έπρεπε ανά ζευγάρια να οδηγήσουν την μπάλα με κεφαλιές κοντά σε μικρά τερματάκια και από απόσταση και έχοντας μπροστά τους ένα ομοίωμα, έπρεπε να περάσουν την μπάλα με πλασέ από πάνω και να σκοράρουν. Οι νικητές το πανηγύρισαν δεόντως, ενώ οι ηττημένοι πήραν… κάμψεις. (Το σχετικό παιχνίδι-άσκηση θα το δείτε και στο βίντεο από τη σημερινή προπόνηση).

Το απόγευμα εκτός προπόνησης ήταν ο Καραχάλιος που είχε ένα αιμάτωμα στο πόδι, αλλά δεν είναι κάτι ανησυχητικό.

Δεν προπονείται πλέον ο Χαμπίμποβιτς που λογικά δεν θα τον κρατήσει άλλο ο ΠΑΣ Γιάννινα, αφού ναι μεν έδειξε κάποια καλά στοιχεία, αλλά δεν ήταν έτοιμος ακόμα να διεκδικήσει θέση στο ρόστερ της πρώτης ομάδας.

Τέλος, ο Μίνα συνεχίζει να δοκιμάζεται στην Γερμανία, με τις πληροφορίες μας να λένε ότι δοκιμάζεται  για τις μικρές ομάδες της Βέρντερ Βρέμης ή τη 2η ομάδα. Αν αποφασίσουν να τον κρατήσουν, ανάλογα θα αποφασίσουν και σε ποια από τις δύο ομάδες θα τον εντάξουν.

Εν τω μεταξύ, αρχίζει να διαμορφώνεται μία πρώτη εικόνα για τους παίκτες. Είναι πάρα πολύ νωρίς βέβαια να ειπωθεί οτιδήποτε, αλλά θα ρισκάραμε μία πρόβλεψη για τον Μορέιρα, ότι θα είναι πιο βελτιωμένος σε σύγκριση με πέρυσι.

Πολύ ορεξάτοι έχουν μπει και οι Κόντε, Καραχάλιος, Παντελάκης, Κιάκος, Πήλιος όπως επίσης και ο νεαρός Νίκος Λώλης. Γενικά τα νέα παιδιά βγάζουν πολύ πάθος στην προπόνηση και σιγά σιγά θα βρουν τον ρυθμό τους και οι υπόλοιποι και κυρίως οι ξένοι που θέλουν χρόνο προσαρμογής.

Το σίγουρο είναι ότι το καλό κλίμα στα αποδυτήρια αρχίζει να φαίνεται και θα βοηθήσει να έρθει γρήγορα και η ισορροπία στην απόδοση όλων στις προπονήσεις.