Η πόλη των Ιωαννίνων θα έχει φέτος την χαρά να φιλοξενήσει δύο Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα θαλασσίου σκι στο κανάλι της Αμφιθέας. Διοργανώσεις που έλκουν τηλεοπτικά δίκτυα από χώρες του εξωτερικού, αλλά και πλήθος από επισκέπτες.

Το πρώτο αφορά τους αθλητές +35 (seniors και θα διαρκέσει από 21-24/7 2022.
Το δεύτερο πρωτάθλημα αφορά τους νέους αθλητές έως 17 ετών seniors και θα διαρκέσει από 3- 7/8 2022.

Οι αγώνες αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι σε διάρκεια, αλλά και σε σπουδαιότητα που έχουν διεξαχθεί ποτέ στην πόλη μας. Κι αυτό γιατί σε συνδυασμό με τον αγώνα PAMVOTIS OPEN (15-17/7/ 2022 οι αθλητές και οι συνοδοί των ομάδων αλλά και όλοι οι συμμετέχοντες θα παραμείνουν στα Ιωάννινα για έναν ολόκληρο μήνα με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού, γιατί συνδυάζουν την παρακολούθηση των αγώνων με διακοπές στην ευρύτερη περιοχή.

Οι διοργανωτές προσκαλούν όλους τους Γιαννιώτες στο Κανάλι Αμφιθέας ήδη από τις 13/7 όπου μπορείτε να απολαύσετε το υπέροχο θέαμα που προσφέρει το θαλάσσιο σκι τόσο κατά τη διάρκεια των αγώνων όσο και κατά την διάρκεια των προπονήσεων. Οι αγώνες περιλαμβάνουν και τα τρία αγωνίσματα, δηλαδή σλάλομ, φιγούρες και άλμα, και προβλέπεται να είναι και φέτος ιδιαίτερα θεαματικοί.

Η πόλη μας για τον επόμενο μήνα θα φιλοξενήσει τους Πανευρωπαϊκούς και Παγκόσμιους πρωταθλητές, είναι ένα θέαμα που δεν πρέπει να χάσετε.