Στο Κίελτσε βρίσκεται η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα από σήμερα και μέχρι τις 23 Ιουλίου, με την ομάδα να πραγματοποιεί εκεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Δύο παίκτες δυστυχώς θα χάσουν τη μισή τουλάχιστον προετοιμασία στο εξωτερικό, αφού κόλλησαν covid και θα ταξιδέψουν κι εκείνοι αν μέχρι το τέλος της εβδομάδας βγάλουν αρνητικό τεστ. Πρόκειται για τους Καραχάλιο και Γωγουβίτη.

Κανονικά ταξίδεψαν οι Σόρια και Ριένστρα που πρόλαβαν πέρασαν ιατρικά, υπέγραψαν και θα κάνουν την πρώτη τους προπόνηση με τους Ηπειρώτες στο Κίελτσε.

Οι μεταγραφές, πάντως, δεν τελείωσαν ακόμα. Ολυμπιακός και ΠΑΣ Γιάννινα συζητούν τις λεπτομέρειες της μεταγραφής του Μπαγκαλιάνη. Ο ΠΑΣ έχει αναγνωρίσει το ταλέντο του 21χρονου στόπερ, αλλά και ο Ολυμπιακός ξέρει πολύ καλά τι παίκτη έχει στα χέρια του. Δεν θέλει να τον «ξεφορτωθεί», όπως πέρυσι ο Παναθηναϊκός τον Περέα. Γι’ αυτό και η αγορά με ποσοστό μεταπώλησης είναι πιο δύσκολο σενάριο. Μία εναλλακτική είναι να τον πάρει ο ΠΑΣ με διετή δανεισμό και ίσως να μπει οψιόν αγοράς. Από μέρα σε μέρα λογικά θα ξεκαθαρίσει το θέμα.

Για τον Παναγιώτη Τζίμα από τον ΠΑΟΚ, ο ΠΑΣ Γιάννινα πιέζει να πάρει μία τελική απάντηση από τον «Δικέφαλο του Βορρά» όσο πιο σύντομα γίνεται. Ο Λουτσέσκου έχει εισηγηθεί κάποια πράγματα, αλλά το θέμα είναι ότι ο ίδιος δεν τον υπολογίζει στην παρούσα φάση.

Τέλος, στο προσκήνιο ήρθε από το epirusonline.gr ένα νέο όνομα, ενός 24χρονου Αργεντινού χαφ, του Νίκολας Μούσκιο της Κίλμες, αλλά το βιογραφικό δεν δείχνει ιδιαίτερα ελκυστικό. Έχει παίξει ελάχιστα ματς στην καριέρα του και αν έρθει, θα είναι δευτερότριτη επιλογή. Κάλλιστα θα μπορούσε δηλαδή να αξιοποιηθεί ένα παιδί από την Κ19. Σύμφωνα με το soccerway από τον Φεβρουάριο κατέγραψε 17 συμμετοχές, το δε transfermarkt δεν καταγράφει κάτι.

Με βάση και την ονοματολογία που υπάρχει, ο ΠΑΣ Γιάννινα που ταξίδεψε σήμερα με 22 παίκτες στην Πολωνία, έχοντας εκτός 2 παίκτες λόγω covid, ψάχνεται ακόμα μεταγραφικά για έναν στόπερ, έναν εξτρέμ, έναν αμυντικό χαφ και έναν ακόμα επιθετικό σε περίπτωση που ο Μίνα πάρει μεταγραφή στη Β΄ομάδα της Βέρντερ Βρέμης. Από εκεί και πέρα, μένει να δούμε αν θα προκύψουν άλλες ανάγκες ή αν κάποιοι δεν ικανοποιήσουν.