Πολύ άμεσα έχει ζητήσει να έχει απαντήσεις από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό για τις υποθέσεις Τζίμα και Μπαγκαλιάνη αντίστοιχα ο ΠΑΣ Γιάννινα, σίγουρα πριν το Σαββατοκύριακο, ώστε να ξέρει αν θα τους αποκτήσει ή αν θα στραφεί σε εναλλακτικές λύσεις.

Για τον Παναγιώτη Τζίμα του ΠΑΟΚ η κρίσιμη μέρα για την έκβαση της μεταγραφής είναι η Πέμπτη. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Θεσσαλονίκη, ο παίκτης θα μιλήσει με τον ΠΑΟΚ, θα τεθούν επί τάπητος τα δεδομένα, με βάση τις εισηγήσεις του Λουτσέσκου, αλλά και το τι του προτείνει ο ΠΑΣ Γιάννινα και θα ληφθεί η τελική απόφαση.

Λογικά Πέμπτη βράδυ ο ΠΑΣ Γιάννινα θα έχει πάρει την απάντησή του και σε περίπτωση που είναι θετική, ο παίκτης θα πάρει το αεροπλάνο από Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθεί στην «κυανόλευκη» αποστολή στο Κίελτσε.

Ο Τζίμας είχε ήδη ακολουθήσει την προετοιμασία του ΠΑΟΚ, οπότε σε περίπτωση που αποκτηθεί, θα είναι πανέτοιμος να ακολουθήσει την κυανόλευκη προετοιμασία χωρίς να χάσει χρόνο.

Για τον Πέτρο Μπαγκαλιάνη επίσης ζητήθηκε πολύ άμεσα μία απάντηση. Όπως έχουμε γράψει, δύσκολα θα προχωρήσει το σενάριο αγοράς από τον Ολυμπιακό με ποσοστό μεταπώλησης. Πέμπτη ή το πολύ Παρασκευή αναμένονται οι σχετικές αποφάσεις και γι’ αυτόν.

Ο 21χρονος στόπερ ήταν στην προετοιμασία του Ολυμπιακού, οπότε επίσης είναι έτοιμος να μπει γρήγορα στο πρόγραμμα.

Εν τω μεταξύ, στον ΠΑΣ Γιάννινα κοιτάζουν κι άλλες περιπτώσεις παικτών που παρουσιάζουν ενδιαφέρον. Στο πλαίσιο αυτό, ανοιχτό παραμένει εδώ και 2 μήνες το ενδεχόμενο επιστροφής του Γιώργου Παμλίδη, αν αποδεσμευτεί από τον Απόλλωνα Σμύρνης, αφού ακόμα επισήμως δεν έχει λυθεί το συμβόλαιό του. Αποδεδειγμένα μπορεί να παίξει τόσο στην κορυφή όσο και στα πλάγια, οπότε μπορεί να ταιριάξει στο 4-3-3 του Στάικου. Το θέμα είναι μέχρι πότε θα υπάρχει ανοιχτό αυτό το “παράθυρο”, αφού η ΠΑΕ αποφεύγει να επιβεβαιώσει κάτι, μιας και ο παίκτης δεν είναι ακόμα ελεύθερος.