image description

Δύο νέες προσθήκες θα έχει από σήμερα (Παρασκευή) στην προπόνηση ο Θανάσης Στάικος. Ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης και ο Ζήσης Καραχάλιος ταξιδεύουν αυτήν την ώρα για την Πολωνία και από το απόγευμα θα ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα. Γι’ αρχή θα κάνουν ατομικό να ξεμουδιάσουν από το ταξίδι, και από αύριο θα μπουν στο κανονικό πρόγραμμα με τους υπόλοιπους sympa;iktew toy.

Ο νεαρός στόπερ που προέρχεται από τον Ολυμπιακό, θα είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας που θα ανακοινωθεί από ώρα σε ώρα, ενώ έχει κλείσει οριστικά και το θέμα του Τζίμα από τον ΠΑΟΚ,ο οποίος θα ταξιδέψει μάλλον το Σάββατο στην Warka της Πολωνίας.

Εντός της ημέρας ολοκληρώνεται και η μεταγραφή του Γιώργου Παμλίδη και ο παίκτης φεύγει άμεσα για Πολωνία για να μη χάσει άλλον χρόνο και να τεθεί στη διάθεση του Θανάση Στάικου.

Εν τω μεταξύ, η περίπτωση του Αργεντίνου Μούσκιο δυσκολεύει και για τον λόγο αυτό στις προπονήσεις της ομάδας βρίσκεται ήδη ένας άλλος χαφ που δοκιμάζεται.

Από εκεί και πέρα, σήμερα η πρωινή προπόνηση διεξήχθη σε δύο γκρουπ με εναλλαγή ρόλων, σε ασκήσεις δύναμης και τακτικής.

Δείτε το photo story της ημέρας