image description

Την Δευτέρα 11 Ιουλίου αποχώρησαν και οι τελευταίες αποστολές από την πόλη μας όπου συμμετείχαν για 6η συνεχόμενη χρονιά στο μεγαλύτερο Πυγμαχικό Τουρνουά της Βορειοδυτικής Ελλάδας που διοργάνωσε το σωματείο Tiger Boxing Club Ιωαννίνων.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν από 7 έως 10 Ιουλίου στην πόλη μας, με τη συμμετοχή 462 αθλητών και αθλητριών από 7 χώρες Ιταλία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ουγγαρία, Σερβία, Μαυροβούνιο και Αλβανία, χαρίζοντας πλούσιο θέαμα στο κοινό της πόλης μας που προσήλθε να χειροκροτήσει τη προσπάθεια τους.

Το διεθνές τουρνουά αποτελεί σημαντικό σταθμό, ένα δυνατό τεστ στην προετοιμασία των αθλητών εν όψει του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Παμπαίδων και Παίδων που θα ακολουθήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Τo Tiger Boxing Club θέλει να ευχαριστήσει όλους όσοι συνέβαλαν στη μεγάλη αυτή επιτυχημένη διοργάνωση. Κυρίως τους χορηγούς που είναι δίπλα του και στηρίζουν εδώ και τόσα χρόνια. Επίσης, την Περιφέρεια Ηπείρου, τον Δήμο Ιωαννιτών, το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας και κυρίως τα συμμετέχοντα σωματεία από όλη την Ελλάδα, τους προπονητές και τους αθλητές που στηρίζουν εδώ και τόσα χρόνια, με αποτέλεσμα να καθιερωθεί αυτή η διοργάνωση στην πόλη μας ως θεσμός στο καλεντάρι της Ελληνικής και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας.