Σε παρουσία στο γήπεδο του Περιστερίου για τον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-Άλκμααρ κάλεσε η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος τα μέλη και όλους γενικώς τους Ηπειρώτες που διαμένουν στην πρωτεύουσα.

Μετά από χρόνια, οι Ηπειρώτες της Αθήνας καλούνται να δείξουν τη δυναμική τους, να συμπαρασταθούν τον Ευρωπαίο ΠΑΣ και να γεμίσουν το περίπου 9.000 θέσεων δημοτικό στάδιο του Περιστερίου, μετατρέποντάς το σε «Ζωσιμάδες».

Ήδη το ενδιαφέρον του κόσμου είναι πολύ μεγάλο και μαζί με όσους ταξιδέψουν από τα Ιωάννινα και φυσικά και από άλλες πόλεις της Ελλάδας, δεν αποκλείεται να δούμε ένα κατάμεστο γήπεδο, με εξαίρεση την κερκίδα που υποχρεωτικά θα παραχωρηθεί στους φιλάθλους της Άλκμααρ.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας:

“Η υπόθεση είναι Πανηπειρώτικη και δεν πρέπει να λείψει κανείς, από το γήπεδο του Ατρόμητου Περιστερίου, την Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016, ώρα 21.00′.

Όλα τα μέλη των Ηπειρώτικων Αδελφοτήτων, Ενώσεων, Συλλόγων και Ομοσπονδιών της Αττικής και γενικότερα όλοι οι Ηπειρώτες και οι φίλοι της Ηπείρου στην Αθήνα, να βρεθούμε δίπλα στον ιστορικό ΠΑΣ Γιάννενα, στο μεγάλο ματς πρόκρισης,που θα δώσει την Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016, στο γήπεδο του Ατρομήτου στο Περιστέρι με αντίπαλο την Ολλανδική Αλκμάαρ.Το μάτς ξεκινάει στις 21.00′ και πρέπει να στηρίξουμε την προσπάθεια του ”Αγιαξ της Ηπείρου” και να πανηγυρίσουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση των αγώνων του Ευρωπαϊκού κυπέλου ποδοσφαίρου. Το αξίζει το Ηπειρώτικο ποδόσαφαιρο, το αξίζει ο ΠΑΣ Γιάννενα, το αξίζουν τα Γιάννενα, το αξίζει η Ήπειρος

Το στάδιο βρίσκεται στο Περιστέρι και περιστοιχίζεται από τις οδούς Τζον Κέννεντι, Γιαννιτσών, Κρέσνας και Μπιζανίου. Για να φτάσετε εκεί με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τη Λεωφόρο Καβάλας (“Αθηνών”). 1 χλμ μετά τον Κηφισό, η Καβάλας περνάει κάτω από την οδό Θηβών. Μη συνεχίσετε ευθεία, αλλά στρίψτε δεξιά στη Θηβών. Σε 400μ θα βρείτε τα φανάρια της οδού Κέννεντυ, όπου θα στρίψετε ξανά δεξιά. Σχεδόν αμέσως θα δείτε το Κλειστό του Περιστερίου, με το στάδιο να βρίσκεται ακριβώς πίσω του.

Μπορείτε να φτάσετε ως εκεί και με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Χρησιμοποιήστε τη γραμμή 2 του Μετρό μέχρι τον “Αγιο Αντώνιο” στο Περιστέρι και από εκεί πάρτε το λεωφορείο 821 προς Αγία Αναστασία. Θα κατεβείτε στο “Γήπεδο” (τι πιο απλό!), μόλις 4 στάσεις μετά”.