Στο χωριό Αμπελοχώρι του Δήμου Βορείων  Τζουμέρκων γνωστό και ως Σκλούπο βρέθηκε την Κυριακή 17 Ιουλίου ο Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων. Εκεί πραγματοποιήθηκαν αγώνες δρόμου στο πλαίσιο του 4ου SKLOUPO TRAIL RUN 2022.

Οι δρομείς έτρεξαν δύο διαδρομές , 5 και 13,5 χλμ, γνώρισαν την υπέροχη φιλοξενία των κατοίκων του χωριού και απόλαυσαν πλούσιο γεύμα με τοπικά εδέσματα.

Η εκκίνηση , ο τερματισμός και οι απονομές των επάθλων στους νικητές πραγματοποιήθηκαν στην παραδοσιακή πλατεία του χωριού.

Στον εν λόγω ορεινό αγώνα ο Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων είχε πολυπληθή συμμετοχή στηρίζοντας έτσι τη διοργάνωση του αγώνα, αλλά και στέλνοντας το μήνυμα ότι τέτοιοι αγώνες δεν έχουν μόνο αγωνιστικό χαρακτήρα, αλλά αποτελούν και αξιέπαινη προσπάθεια ανθρώπων για προβολή των ορεινών χωριών της Ηπείρου.

Οι συμμετοχές των δρομέων ξεπέρασαν σε αριθμό τις προηγούμενες τρεις διοργανώσεις του SKLOUPO TRAIL RUN ανεβάζοντας έτσι τoν ανταγωνιστικό χαρακτήρα των αγώνων.

Special guest ήταν ο γνωστός βετεράνος καλαθοσφαιριστής Φραγκίσκος Αλβέρτης η παρουσία του οποίου έδωσε μια ξεχωριστή νότα στην όλη διοργάνωση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα διακρίθηκαν οι παρακάτω δρομείς του συλλόγου:

13,5 χλμ

ΑΝΔΡΕΣ

Ιωάννης Εδεσσαίος 2ος στην Γενική Κατηγορία

Ευάγγελος Μπαλατσός 1ος στην Ηλικιακή Κατηγορία Ανδρών 40-49

Ευάγγελος Τσίμαρης 1ος στην Ηλικιακή Κατηγορία Ανδρών 50+

Θεόδωρος Παπασταύρου 2ος στην Ηλικιακή Κατηγορία Ανδρών 50+

 

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Λαμπρινή Ντούτση 2η στην Γενική Κατηγορία Γυναικών

Μαρία Κεφάλα 3η στην Ηλικιακή Κατηγορία Γυναικών 30-39

Άσπα Γκόγκου 1η στην Ηλικιακή Κατηγορία Γυναικών 40-49

Φωτεινή Αντώνη 2η στην Ηλικιακή Κατηγορία Γυναικών 40-49

Έφη Τζίμα 3η στην Ηλικιακή Κατηγορία Γυναικών 50+

5χλμ

Οδυσσέας Κουκέσης 3ος στην Γενική Κατηγορία

Μαρίνα Οικονόμου 1η στην Γενική Κατηγορία Γυναικών

 

Από την διοργάνωση βραβεύθηκε ο δρομέας του συλλόγου Νικόλαος Χαρίσης ως ο μεγαλύτερος ηλικιακά συμμετέχοντας στους αγώνες.

Ο σύλλογος δρομέων Ιωαννίνων συγχαίρει τη διοργάνωση του αγώνα για την άριστη διεξαγωγή των αγώνων και όλους τους δρομείς του συλλόγου για  την αγωνιστική τους προσπάθεια.