Τα δικά του παιδιά θα αξιοποιήσει για μία ακόμα χρονιά ο Βίκος Σπάρτακος, ο οποίος προχωράει στην ανανέωση των συμβολαίων 4 παιδιών που προέρχονται από τα σπλκάχνα του συλλόγου και συγκεκριμένα των Δήμου, Βαράκα, Κύρκου και Αποστολίδη.

Αναλυτικά:

Η διοίκηση του ΑΣ ΒΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ πιστή στο δόγμα της αξιοποίησης των νέων παικτών που προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου ανακοινώνει την ταυτόχρονη ανανέωση των συμβολαίων του Παναγιώτη Δήμου, Βασίλη Βαράκα, Χαρίλαου Κύρκου και του Δημήτρη Αποστολίδη για τη σεζόν 2022-23.

Ο Παναγιώτης Δήμος (20 ετών , 1.92) αποτέλεσε βασικό κομμάτι της ομάδας και με την απόδοση του συνέβαλε σημαντικά στην άνοδο της ομάδας στην Β’ Εθνική Κατηγορία

Ο Βασίλης Βαράκας (20 ετών, 1.90 ) συμμετείχε σε όλα τα παιγνίδια της ανδρικής ομάδας και συνέβαλε τα μέγιστα στην άνοδο στην Β΄ Εθνική.

Ο Χαρίλαος Κύρκος (20 ετών, 2.00 ) συμμετείχε σε πολλά παιγνίδια της ανδρικής ομάδας και συνέβαλε και αυτός με την σειρά του στην επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Ο Δημήτρης Αποστολίδης (19 ετών, 1.90 ) ο Βιεναμίν της παρέας συμμετείχε σε πολλά παιγνίδια της ανδρικής ομάδας προσέφερε αρκετά και μπορεί περισσότερα στο μέλλον.

Η παραμονή των νέων παικτών είναι ακόμη μια απόδειξη του στόχου της ομάδας για αξιοποίηση και ανάδειξη νεαρών παικτών με προοπτικές εξέλιξης μέσα από τη διαρκή δουλειά στις προπονήσεις και τον χρόνο συμμετοχής στους αγώνες.