Ευχάριστα ήταν τα νέα σήμερα για τον Θανάση Στάικο. Μετά από μία σχεδόν εβδομάδα απουσίας, είδε τον Πέδρο Κόντε να επιστρέφει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων έχοντας ξεπεράσει τους σπασμούς που είχε στη γάμπα. Ο Ισπανός στράικερ εξετάστηκε το πρωί και δόθηκε το «πράσινο φως» να ξαναμπεί στο πρόγραμμα. Κατά πάσα πιθανότητα θα πάρει κάποιο μικρό χρόνο συμμετοχής στο φιλικό του Σάββατου.

Ωστόσο, υπήρξε μία απουσία, αυτή του Σταματελόπουλου που έλειψε σήμερα από τις προπονήσεις λόγω ενοχλήσεων. Σε πρώτη φάση δεν φαίνεται ανησυχητικό, αλλά δεν αποκλείεται αυτός να χρειαστεί να μείνει προληπτικά εκτός φιλικού με τον Παναιτωλικό.

Από εκεί και πέρα, σήμερα το πρόγραμμα είχε διπλή προπόνηση. Το πρωί έγινε προπόνηση ταχυδύναμης και αγωνιστικά παιχνίδια κατοχής και το απόγευμα επιθετική τακτική και αμυντικές μεταβάσεις (τρανζίσιον).

Στο τέλος έγινε και δίτερμα διάρκειας δύο δεκαλέπτων, με τον κόουτς των Ηπειρωτών να δοκιμάζει κάποιες ενδεκάδες που προφανώς έχει στο μυαλό του για το Σάββατο. Στο πρώτο δεκάλεπτο σκόραρε ο Αλέξανδρος Λώλης που δείχνει να έχει ξεκινήσει πολύ καλά φέτος, ενώ στο δεύτερο δεκάλεπτο σκόραρε ο Λιάσος.

Πέμπτη και Παρασκευή η ομάδα έχει απογευματινή προπόνηση και το Σάββατο το φιλικό με τον Παναιτωλικό (19:00). Δεν θα προηγηθεί πρωινή προπόνηση, αφού οι παίκτες έχουν και το αυθημερόν ταξίδι.