image description

“Αγκάθι” για τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και ολόκληρη την περιοχή αποτελεί η έλλειψη αξιοπρεπών αθλητικών εγκαταστάσεων, όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Ξενοδοχών Ιωαννίνων.  “Οι αθλητικές υποδομές της περιοχής χρειάζεται να «διανύσουν» αρκετό ακόμη δρόμο, ώστε να συμβαδίσουν με τον ευρωπαϊκό βηματισμό”, τονίζουν οι ξενοδόχοι σε ανακοίνωσή τους, βλέποντας άλλη μία χαμένη ευκαιρία για την ανάπτυξη του τουρισμού στην πόλη μας, που δεν διαθέτει καμία αθλητική υποδομή για κανένα άθλημα, αλλά ούτε καν αεροδρόμιο που να μπορεί να λειτουργεί απρόσκοπτα.

Η ανακοίνωση των ξενοδόχων αναλυτικά:

ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!

Την ολόθερμη υποστήριξή της, ενόψει του κρίσιμου επαναληπτικού αγώνα με την AZ Alkmaar, που θα κρίνει την πρόκριση στα Play Offs του UEFA Europa League, εκφράζει προς την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων.

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου», ως άξιος εκπρόσωπος του ελληνικού ποδοσφαίρου στα ευρωπαϊκά σαλόνια, όπως αποδεικνύεται εμφατικά από την μέχρι στιγμής πορεία του, καλείται να δώσει μία ακόμη «μάχη», ώστε να συνεχίσει να ονειρεύεται… ευρωπαϊκά και στον αγώνα αυτόν έχει ανάγκη την συμπαράσταση όλων.

Ευχής έργον θα ήταν η ομάδα των Ιωαννίνων να είχε την δυνατότητα να δώσει τον κρίσιμο αυτόν αγώνα στη φυσική της έδρα, το Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων, για μια σειρά από αυτονόητους λόγους, τόσο για την πόλη όσο και για την ίδια, μιας και αυτό θα της έδινε και σαφές αγωνιστικό πλεονέκτημα.

Φαίνεται,όμως, πως οι αθλητικές υποδομές της περιοχής χρειάζεται να «διανύσουν» αρκετό ακόμη δρόμο, ώστε να συμβαδίσουν με τον ευρωπαϊκό βηματισμό και να ευθυγραμμιστούν με τις προδιαγραφές της UEFA.

Είναι, ωστόσο, άδικο για μια ομάδα – «πρότυπο», οι αθλητικές υποδομές να αποτελούν «αγκάθι».

Η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων, τέλος, εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς τη Διοίκηση, τον προπονητή, το τεχνικό επιτελείο, τους ποδοσφαιριστές και – ασφαλώς – τους καταπληκτικούς της φιλάθλους,για την μέχρι τώρα πορεία, ευχόμενη το βράδυ της Πέμπτης το… Περιστέρι, να φέρνει μήνυμα πρόκρισης!

ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ