image description

Με το χρυσό μετάλλιο επιστρέφει στα Ιωάννινα η Κατερίνα Γκόγκου από το παγκόσμιο πρωτάθλημα νεανίδων που διεξήχθη στο Βαρέζε και ο Δήμος Ιωαννιτών εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση, με την οποία τη συγχαίρει για την πολύ μεγάλη επιτυχία της.

Αναλυτικά:

Η Δημοτική Αρχή συγχαίρει την πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων Κατερίνα Γκόγκου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων- Νεανίδων.

Με την επιτυχία αυτή γράφεται μία ακόμη λαμπρή σελίδα στη γιαννιώτικη κωπηλασία.

Η Δημοτική Αρχή συγχαίρει επίσης τους Βασίλη Κωστούλα και Δημήτρη Κούτρα για την κατάκτηση της 7ης θέσης στον τελικό της δικώπου καθώς και τους υπόλοιπους αθλητές του ΝΟΙ που συμμετείχαν στην εθνική αποστολή.

«Η κωπηλασία συνεχίζει να χαρίζει μοναδικές στιγμές στην πόλη. Συγχαρητήρια στην μεγάλη οικογένεια του ΝΟΙ και κυρίως στους πρωταθλητές και τις οικογένειές τους», ανέφερε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ σε δήλωσή του.