image description

Tο Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ και η Green Cola υποστήριξαν το τριήμερο φεστιβάλ θερινού κινηματογράφου «Parthenώn Film Festival – Σινεμά στο Χωριό», που πραγματοποιήθηκε στη γραφική, πέτρινη πλατεία του Παρθενώνα, στη Σιθωνία Χαλκιδικής. Mε θέμα «Το Ταξίδι», το ξεχωριστό αυτό φεστιβάλ ήταν το σημείο εκκίνησης που έγινε προορισμός για όλους. Οι επισκέπτες και οι εθελοντές του φεστιβάλ απόλαυσαν την δροσιά του ΖΑΓΟΡΙ Sparkling με φυσικά αρώματα σε cans και τις παγωμένες Green Cola.

Το Parthenώn Film Festival, που ξεκίνησε σαν ένα μικρό φεστιβάλ και είναι μια ιδέα νέων ανθρώπων που κατάγονται από τον Παρθενώνα, Χαλκιδικής κατάφερε, μέσα από την τέχνη του κινηματογράφου να δώσει ξανά ζωή στο ορεινό χωριό Παρθενώνας, στη Σιθωνία Χαλκιδικής. Από το 2015, το χωριό πλημμυρίζει με ντόπιους από τα γειτονικά χωριά αλλά και με Έλληνες και ξένους τουρίστες, δίνοντας ζωή στον Παρθενώνα. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο φετινό φεστιβάλ οι θεατές ξεπέρασαν τους 1.000 γεμίζοντας την πλατεία και τους λόφους της παλιάς εκκλησίας του Αγίου Στεφάνου. Το φεστιβάλ κινηματογράφου έχει ελεύθερη είσοδο για όλους και περιλαμβάνει προβολές ταινιών και παράλληλες εικαστικές δράσεις, προωθώντας τον εναλλακτικό εσωτερικό τουρισμό.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ και η Green Cola είναι θερμοί υποστηρικτές του τριήμερου φεστιβάλ «Parthenώn Film Festival – Σινεμά στο Χωριό», που αποτελεί ένα πολιτιστικό δρώμενο που προάγει τον πολιτισμό, στοχεύοντας στην ψυχαγωγία