image description

H Πρέμιερ Λιγκ αρχίζει με τη δοκιμασία της Άρσεναλ στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας και το διπλό να έχει προβάδισμα. Πρεμιέρα και στην Bundesliga, με την Άιντραχτ να υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου στη Φρανκφούρτη.

Οδηγίες για το κατέβασμα του mobile pamestoixima app

 

  1. Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μπάγερν Μονάχου (21:30)

Πρεμιέρα στην Bundesliga με ανταγωνιστικό ματς και την Πρωταθλήτρια Μπάγερν Μονάχου να δοκιμάζεται στην έδρα της κατόχου του Europa League. Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης καλείται να σταματήσει την κορυφαία ομάδα της Γερμανίας, αλλά η αποστολή της είναι εξαιρετικά δύσκολη.

➥ Η Μπάγερν προέρχεται από την κατάκτηση του Σούπερ Καπ και ήταν αγριεμένη απέναντι στη Λειψία (5-3). Ποντάρισμα στο combo Χ2 & Οver 3,5 σε απόδοση 2.10.

 

  1. Κρίσταλ Πάλας – Άρσεναλ (22:00)

Η Πρέμιερ Λιγκ της σεζόν 2022/23 αρχίζει την Παρασκευή (5/8) με μίνι λονδρέζικο ντέρμπι και την Κρίσταλ Πάλας να φιλοξενεί την Άρσεναλ στο «Σέλχαρστ Παρκ». Οι «Κανονιέρηδες» έχουν προσθέσει ποιότητα στο ρόστερ τους και φιλοδοξίες για την καινούργια αγωνιστική χρονιά.

➥ Η Κρίσταλ Πάλας παίζει ανοιχτά, αλλά η Άρσεναλ θα είναι φέτος πιο δυνατή και αποτελεσματική, έχοντας τον Ζέσους στην επίθεση. Ποντάρισμα στο σημείο 2 σε απόδοση 1.82.

 

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν  | 21+