image description

«Γεμίζει» το πρόγραμμα του Σαββάτου, με την πρώτη αγωνιστική σε Πρέμιερ Λιγκ, Μπουντεσλίγκα και Σαμπιονά. Ματσάρα στο Ντόρτμουντ. Ευκαιρία για νέο σόου, μετά το Σούπερ Καπ, έχουν οι άσοι της Παρί, η οποία και πάλι δεν έχει διαθέσιμο τον Εμπαπέ.

Εδώ θα βρεις όλες τις νόμιμες στοιχηματικεσ εταιριεσ ελλαδα!

  1. Ντόρτμουντ – Λεβερκούζεν (19:30)

Μετά τη χτεσινή ματσάρα στην πρεμιέρα της Μπουντεσλίγκα (Άιντραχτ – Μπάγερν 1-6), ακολουθεί νέα ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Η Ντόρτμουντ άλλαξε πολλά στο ρόστερ, έχει τον Τέρζιτς στην τεχνική ηγεσία και ήταν αρκετά βελτιωμένη στο μοναδικό επίσημο παιχνίδι της, το 3-0 επί της Μόναχο 1860 για το Κύπελλο. Αντιθέτως, η Λεβερκούζεν αποκλείστηκε με «τεσσάρα» από την Έλβερσμπεργκ, ομάδα 3ης Κατηγορίας.

➥ Οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν αντίδραση, εμείς θα πάμε με τα γκολ στο συνδυαστικό Over 3,5 & G/G (2.05).

 

  1. Κλερμόν – Παρί (22:00)

Κλείνουμε με Ligue 1 κι εδώ διεξάγεται η πρώτη αγωνιστική. Η Κλερμόν προέρχεται από μια σχετικά καλή χρονιά, στην οποία εξασφάλισε την παραμονή. Άλλαξε ριζικά το ρόστερ της, ενώ την Τετάρτη δημιουργήθηκε αναστάτωση στο σύλλογο, καθώς παραιτήθηκε το «δεξί» χέρι του προέδρου. Η Παρί μπήκε με εμφατικό τρόπο στη σεζόν, επικρατώντας 4-0 της Ναντ, στο Τελ Αβίβ κι έτσι κατέκτησε την πρώτη κούπα της σεζόν.

➥ Οι «αστέρες» της Παρί έδειξαν ορεξάτοι στο Σούπερ Καπ, με αυτή τη λογική ποντάρουμε να σκοράρει ο Νεϊμάρ (1.70).

 

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+