image description

Ο Θανάσης Στάικος αποφάσισε να πειραματιστεί πάρα πολύ σήμερα με τις ενδεκάδες που κατέβασε, ο ΠΑΣ ηττήθηκε, αλλά αυτό δεν παίζει κανέναν ρόλο, αφού ο ίδιος είδε πράγματα και έβγαλε τα συμπεράσματά του. Αυτό που κράτησε ήταν το πολύ καλό πρώτο 20λεπτο, αλλά και τη συμμετοχή πάρα πολλών νέων παιδιών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το τι τον προβλημάτισε περισσότερο, το ότι η ομάδα πρώτη φορά δεν σκόραρε ή ότι τραυματίστηκε ο Κόντε: «Σίγουρα θέλουμε όλους τους παίκτες μας υγιείς πόσο μάλλον τον Κόντε, που είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για μας. Από εκεί και πέρα δεν σκοράραμε, αλλά δημιουργήσαμε ευκαιρίες και θα μπορούσαμε ίσως να είχαμε σκοράρει σ΄αυτές.

Αυτό που κρατάμε πιο πολύ είναι τους προβληματισμούς που μας έθεσε ο Βόλος. Αν εξαιρέσω το πρώτο 20λεπτο που είχαμε ένα καλό διάστημα που μπορούσαμε να βγάλουμε την μπάλα από την άμυνά μας στην πίεση του αντιπάλου, μετά απ’ αυτό το διάστημα ο Βόλος είχε την κυριαρχία, είχε καλύτερη κυκλοφορία, άλλαζε πλευρές κι αυτό μας μετατόπιζε να κάνουμε άμυνες στο δικό μας μισό. Ήταν καλύτερος ο Βόλος, αλλά από την άλλη μεριά εμείς είδαμε κάποια νέα παιδιά που έχουμε. Αυτό μπορώ να το κρατήσω ως θετικό σήμερα, αλλά χρειαζόμαστε δουλειά και συνεχίζουμε αυτό που έχουμε ξεκινήσει».

Για τον Μεταξά που θα τον συναντήσει ως αντίπαλο την Τρίτη στον μικρό τελικό του τουρνουά: «Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο και πολλές φορές δίνουν χρώμα. Για εμένα προσωπικά είναι και τιμή και χαρά μου, γιατί είχα μια πολύ ωραία σεζόν με τον κ. Μεταξά, τον ευχαριστώ και δημοσίως γι’ αυτή τη συνεργασία. Νομίζω ότι κι αυτός και εγώ το περιμένουμε με χαρά αυτό το φιλικό. Δεν παίζουμε εμείς βέβαια, αλλά οι ομάδες. Αλλά είναι από τα περίεργα που δίνουν χρώμα όμως».