Δύο 24ωρα πριν το κλείσιμο των μεταγραφών και η ομάδα του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ προχώρησε σε μια νέα μεταγραφική κίνηση προσθέτοντας την ΤΑΝΙΑ ΜΠΙΡΛΑΝΤΕΑΝΟΥ (σ.σ. στη φωτό με το νούμερο 8) του ΓΣ ΑΡΓΟΥΣ στο έμψυχο δυναμικό της γυναικείας ομάδας.

Η 20χρονη αθλήτρια αγωνίζεται στη θέση της πασαδόρου και με την ομάδα του Άργους έχει κατακτήσει 3η πανελλήνια διάκριση στο πρωτάθλημα νεανίδων. Είναι ταλαντούχα έχει αγωνιστεί στην Α2 Εθνική με την ομάδα του Άργους και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τη γυναικεία ομάδα του ΓΑΣ.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΓΑΣ δήλωσε:

« Είμαι χαρούμενη για τη μεταγραφή μου στον ΓΑΣ η οποία είναι μια ομάδα με έμπειρες αθλήτριες και πολύ καλό κλίμα. Πιστεύω ότι με πολλή δουλειά και με τις κατευθύνσεις του προπονητή μας θα πετύχουμε τους στόχους που η Διοίκηση θα μας θέσει και θα ικανοποιήσουμε ακόμη και τον πιο απαιτητικό φίλαθλο. Ευχαριστώ το ΓΣ ΑΡΓΟΥΣ για την παραχώρησή μου στην ομάδα του ΓΑΣ και εύχομαι μια καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες».

Ο ΑΣ ΓΙΑΝΕΝΑ εκ μέρους της Διοίκησης ευχαριστεί τον ΓΣ ΑΡΓΟΥΣ για την άριστη συνεργασία καθ΄όλη τη διάρκεια των συζητήσεων και την παραχώρηση της αθλήτριάς τους ΜΠΙΡΛΑΝΤΕΑΝΟΥ ΤΑΝΙΑΣ, την οποία καλωσορίζει στην οικογένειά του και της εύχεται μια καλή αγωνιστική χρονιά.