image description

Ένα μικρό τράβηγμα ήταν η αιτία που έμεινε εκτός φιλικού με τον Βόλο την Κυριακή το βράδυ ο Πέδρο Κόντε. Ο Ισπανός επιθετικός επέστρεψε στα Γιάννενα και έκανε μαγνητική σήμερα το πρωί. Στη συνέχεια τον είδε ο γιατρός της ομάδας, Σταύρος Ριστάνης, ο οποίος διέγνωσε μικρό τράβηγμα στο γαστροκνήμιο του αριστερού του ποδιού.

Είναι στο ίδιο πόδι που είχε τις ενοχλήσεις και στην Πολωνία, αλλά σε διαφορετικό σημείο και δεν συνδέεται άμεσα με τον χιαστό που είχε, αφού ο χιαστός ήταν στο δεξί του πόδι. Ωστόσο η απραξία που είχε πέρυσι, φαίνεται ότι κάποια μικρά προβλήματα θα του τα δημιουργεί μέχρι να βρει ξανά τον ρυθμό του.

Προκειμένου ο Κόντε να ξεπεράσει γρήγορα τον τραυματισμό του δεν θα αγωνιστεί την Τρίτη με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά ούτε και την Παρασκευή με την Καρμιώτισσα (σ.σ. θα μεταφερθεί για Παρασκευή αντί Σάββατο το φιλικό αυτό). Εκτιμάται, όμως, ότι στον αγώνα με τον Ολυμπιακό θα είναι διαθέσιμος, αφού ο επιθετικός των «κυανόλευκων» είχε την προνοητικότητα να σταματήσει αμέσως την προθέρμανση, όταν ένιωσε χθες την ενόχληση κι έτσι δεν προκάλεσε μεγαλύτερο πρόβλημα.