image description

Ο Ηρακλής Μεταξάς δεν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την ομάδα του σήμερα, ωστόσο δοκίμασε πράγματα που σε συνδυασμό και με αυτά που είδε στο φιλικό με τον ΟΦΗ θα τον οδηγήσουν, όπως είπε, να φτιάξει μία ενδεκάδα που στα πρώτα επίσημα ματς θα δώσει τη δυνατότητα στον Αστέρα Τρίπολης να έχει άλλη εικόνα.

Για το πόσο ικανοποιημένος είναι: «Όχι όσο θα ήθελα. Είδα κάποια πράγματα που μου άρεσαν, αλλά και κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν καθόλου. Στις στατικές φάσεις σίγουρα θέλουμε βελτίωση, οι τελικές μας ήταν αρκετές, αλλά δεν βρήκαμε στόχο κι εκεί θέλει να το δουλέψουμε. Αλλά όπως είπα και προχθές, έπαιξαν σύνολο 19 παιδιά στα δύο ματς, το μοιράσαμε το παιχνίδι και απ’ αυτές τις δύο ομάδες θα φτιάξουμε μια καλή ενδεκάδα. Απ’ αυτό και μόνο θα δούμε μια άλλη εικόνα μέσα στο γήπεδο».

Για το αν είχε προετοιμάσει την ομάδα του για τα πέναλτι: «Όχι δεν είχαμε προετοιμαστεί. Φιλικό είναι, εμείς κάνουμε τα φιλικά για να δούμε κάποια παιδιά και να τα δοκιμάσουμε σε θέσεις που γνωρίζουμε ή και σε θέσεις που δεν τις γνωρίζαμε για να δοκιμάσουμε όπως τον Μπερτόγλιο και τον Τιλίκα που τους βάλαμε στο κέντρο για να δούμε τι μπορούν να προσφέρουν. Αυτά τα κάναμε για να δούμε πράγματα. Ελπίζω και πιστεύω ότι θα έχουμε άλλη εικόνα στα πρώτα ματς».