image description

Το Σάββατο 6 Αυγούστου ο Μορφωτικός Σύλλογος Θεσπρωτικού  σε συνδιοργάνωση με την Π.Ε. Πρέβεζας και την υποστήριξη του Δήμου Ζηρού πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία το «2ο village trail Thesprotikou» .

Οι συμμετέχοντες δρομείς δοκίμασαν τις αντοχές τους σε δύο διαδρομές  (11,6 και 6χλμ). Κρίνεται σκόπιμο να αναφερθεί ότι ο αγώνας ήταν με δωρεάν συμμετοχή  και βασικός στόχος της διοργάνωσης ήταν η στήριξη του οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού» με την προαιρετική οικονομική ενίσχυση των συμμετεχόντων.

Οι δρομείς και οι συνοδοί τους απόλαυσαν ένα ευχάριστο καλοκαιρινό απόγευμα στο χωριό Θεσπρωτικό όπου η φιλοξενία και οι παροχές για όλους τους παρευρισκομένους ήταν αξιομνημόνευτες.

Σε μια τέτοια διοργάνωση αγώνων και με τέτοιο ιερό σκοπό δεν ήταν δυνατόν να μην έχει δυναμική παρουσία ο Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων.

Στο αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα οι δρομείς του ΣΔΙ είχαν εξαιρετικές επιδόσεις και δύο δρομείς μας κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις των δύο αγώνων, συγκεκριμένα:

Ζώης Παύλος : 1ος στην Γενική Κατηγορία των 11,6χλμ

Κουκέσης Οδυσσέας: 1ος στην Γενική Κατηγορία των 6χλμ

Στον Σ.Δ. Ιωαννίνων απονεμήθηκε ειδική τιμητική βράβευση για την δυναμική του παρουσία .

Ο σύλλογος δρομέων Ιωαννίνων συγχαίρει τον Μορφωτικό Σύλλογο Θεσπρωτικού και τη διοργάνωση του «2ου village trail Thesprotikou» για την άριστη διεξαγωγή των αγώνων και όλους τους δρομείς του συλλόγου για  την εξαιρετική αγωνιστική τους προσπάθεια.