image description

Το Σούπερ Καπ Ευρώπης ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα, με τη Ρεάλ να είναι το φαβορί κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Μία αναμέτρηση διεξάγεται για το Κόνφερενς, με τη Γκιμαράες να υποδέχεται τη Χάιντουκ.

 

Όλες οι πληροφορίες για το live της μπετ 365

 

  1. Γκιμαράες – Χάιντουκ (19.00)

Ξεκινάμε με αγώνα για το Κόνφερενς Λιγκ. Η Γκιμαράες έχασε 3-1 στην έδρα της Χάιντουκ και πλέον τρέχει να μαζέψει την κατάσταση. Προέρχεται από νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, 1-0 επί της νεοφώτιστης Τσάβες. Η Χάιντουκ έπαιξε επιθετικά στο 1ο ματς και της… βγήκε. Δεν είναι αμελητέα ποσότητα και θα τα δώσει όλα στην Πορτογαλία. Εξαιρετική από τη μέση και μπροστά, ενδεχομένως να βρει χώρους και να κάνει τη ζημιά. Πληρώνει το διπλό (στο 3.00) και αξίζει μία… τουφεκιά.

 

  1. Ρεάλ Μαδρίτης – Άιντραχτ Φρανκφούρτης (22:00)

Πηγαίνουμε στο Σούπερ Καπ Ευρώπης. Η Ρεάλ Μαδρίτης (νικήτρια του Τσάμπιονς Λιγκ) αντιμετωπίζει στο Ελσίνκι της Φινλανδίας την Άιντραχτ Φρανκφούρτης (κάτοχος του Γιουρόπα Λιγκ). Με… μαέστρο τον Μπενζεμά η ισπανική ομάδα, όχι όμως πως υστέρησαν οι υπόλοιποι ποιοτικοί της παίκτες. Με τον Κάρλο Αντσελότι συνεχίζει στον πάγκο, αλλά χωρίς αγωνιστικά προβλήματα. Η Άιντραχτ έβγαλε πέρσι το Γιουρόπα με απολογισμό 7-6-0. Με τον Γκλάσνερ στο τιμόνι της, αλλά δίχως τον παικταρά Κόστιτς που κλείνει στη Γιουβέντους. Καλό το σερί με ισπανικές ομάδες (6-3-0), όμως η «Βασίλισσα» έχει Μπενζεμά, ο οποίος μπορεί να σκοράρει και να κερδίσει η ομάδα του. Η συγκεκριμένη επιλογή προσφέρεται σε απόδοση 1.90.

 

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν  | 21+