image description

Δε βγήκε λευκός καπνός από την 4 ωρών διάρκειας συνάντηση που είχε την Τετάρτη (10/8) αντιπροσωπεία της ΕΠΟ (Μπαλτάκος, Δημητρίου, Αντωνίου, Κωνσταντινίδης) με τον υφυπουργό αθλητισμού.

Ο Λ. Αυγενάκης δε δέχθηκε την πρόταση της ΕΠΟ να μην υπάρχουν “αθλητικές κυρώσεις” (απαγόρευση συμμετοχής στα πρωταθλήματα, όπως προβλέπει ο νόμος) στα σωματεία που δεν έχουν εγγραφεί στο μητρώο της ΓΓΑ και δεν έχουν αποκτήσει την ειδική αθλητική αναγνώριση.

Στο τραπέζι έπεσε η πρόταση να δοθεί αναβολή στην εφαρμογή των κυρώσεων που προβλέπει ο νόμος για ένα έτος, όπως είχε γίνει και πέρυσι. Οι δύο πλευρές κατέληξαν στην ανανέωση του ραντεβού τους για την επόμενη Τετάρτη 17/8, που συμπίπτει με τη λήξη της διορίας και την έναρξη της εφαρμογής των κυρώσεων που προβλέπει ο νόμος.

Το θέμα θα συζητηθεί στη σημερινή συνεδρίαση της Ε.Ε. της ΕΠΟ με την τάση που υπάρχει να είναι ότι αν δεν βρεθεί λύση να αποφασιστεί η αναστολή έναρξης των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.

Στη σημερινή συνεδρίαση η ΕΠΟ θα προχωρήσει στην εκλογή αναπληρωτή προέδρου, α’ αντιπροέδρου και ταμία που θα είναι οι Π. Δημητρίου, Α. Αντωνίου και Κλ. Τζαφέρης αντίστοιχα και θα αποφασίσει σχετικά με την άνοδο του Αγροτικού Αστέρα ή/και του Πανδραμαϊκού στη Σούπερ Λιγκ 2.