image description

Ο Παναθηναϊκός οφείλει να παίξει επιθετικά αν θέλει να προκριθεί στην επόμενη φάση του Κόνφερενς Λιγκ, όμως η Σλάβια είναι επικίνδυνη. Παίζονται τα γκολ. Ισορροπημένο το ματς της Σλόβαν με τον Ολυμπιακό, δεν θα μας κάνει εντύπωση αν οδηγηθεί σε παράταση. Ο Άρης ψάχνει γκολ, όμως, αν αφήσει κενά στην άμυνα, η Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν θα τον συγχωρέσει…

Αυτή είναι η καλυτερη στοιχηματική εταιρία στην Ελλάδα

 

  1. Κόνιασπορ – Βαντούζ (20:00)

Η Κόνιασπορ έχασε μέσα από τα χέρια της τη νίκη στο πρώτο ματς με τη Βαντούζ, μένοντας τελικά στο 1-1. Είναι ομάδα που δημιουργεί ευκαιρίες και εντός έδρας έχει πάντα κυριαρχικό ρόλο. Από τα πρώτα λεπτά αναμένεται να στριμώξει τη Βαντούζ, η οποία δεν τρελαίνει ως ομάδα, κάτι που φάνηκε και με τον παθητικό ρόλο που είχε στην έδρα της. Δεν αξίζει σε καμία περίπτωση ο άσος, όμως αν γίνει το απαραίτητο «χτίσιμο» (1 ημ./1 τελ. & Over 2,5), τότε φτάνουμε σε ικανοποιητικά επίπεδα (στο 2.20).

 

  1. Αντβέρπ – Λίλστρομ (20:30)

Στο Βέλγιο, η Αντβέρπ αντιμετωπίζει τη Λίλεστρομ, έχοντας στις αποσκευές της το 3-1 από το 1ο ματς της Νορβηγίας. Σε εξαιρετική κατάσταση η βελγική ομάδα, μετράει 12 ματς δίχως ήττα (επίσημα και φιλικά) και δείχνει πως μπορεί να φτάσει έως τους ομίλους. Η Λίλεστρομ είναι υποχρεωμένη να παίξει ανοιχτά και να βρει γκολ που θα της δώσει το δικαίωμα να ελπίζει σε πρόκριση. Δεν θα έχει τη συμπαράσταση των οπαδών της, ενώ το μοναδικό σοβαρό αγωνιστικό πρόβλημα είναι ο επιθετικός Άνταμς. Η γηπεδούχος έχει το προβάδισμα και μπορεί να φτάσει σε εύκολη επικράτηση, οπότε η επιλογή μας θα είναι το «1 & Over 1,5» σε απόδοση 2.05.

 

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν  | 21+